Giriş Kayıt
Pamela Cedar

Pamela Cedar


Oyuncu

Pamela Cedar, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 5.6 2,178
2013 Komedi Oyuncu 5.2 130

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 180,035
2013 Aksiyon Çeşitli 9.7 25,140

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram Oyuncu 7.1 35,469
2012 Suç Oyuncu 6.7 157
2011 Korku Oyuncu 5.5 2,368

Katil Kim
2011 Komedi Oyuncu 5.8 12,663
2011 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 144
2010 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,067) Rogue One (6,228) Split (4,798) Assassin's Creed (3,539) Hidden Figures (3,401) Paterson (2,970) Brimstone (2,599) Patriots Day (2,365) Allied (1,723) The Institute (1,619)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,668) Legion (8,410) Arrow (5,055) The Expanse (2,589) Legends of Tomorrow (2,534) Into the Badlands (2,220) Vikings (2,194) The Blacklist (2,037) Black Sails (1,859) Colony (1,859)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017