Giriş Kayıt
David Kappler

David Kappler


Kameraman, Sesler, Görüntü Yönetmeni

David Kappler, kameraman, sesler, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 3.4 130
2016 Dram Görüntü Yönetmeni    
2013 Korku Sesler 6.9 655
2010 Aksiyon Kameraman 6.3 1,131
2010 Müzikal Kameraman 3.4 561
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,648) Allied (12,937) Moana (8,279) Lion (6,178) Assassin's Creed (4,640) Arrival (4,420) Hacksaw Ridge (3,655) Nocturnal Animals (3,373) Shut In (2,460) Underworld: Blood Wars (2,419)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,533) Taboo (10,216) The Expanse (8,012) Legion (6,410) Arrow (6,181) The Big Bang Theory (6,120) Vikings (5,223) The Blacklist (3,572) Suits (3,497) Sherlock (3,358)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017