Giriş Kayıt
David Kappler

David Kappler


Kameraman, Sesler, Görüntü Yönetmeni

David Kappler, kameraman, sesler, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 2.9 306
2016 Dram Görüntü Yönetmeni    
2013 Korku Sesler 6.9 655
2010 Aksiyon Kameraman 6.3 1,131
2010 Müzikal Kameraman 3.4 561
Dizi Altyazıları
The Flash (8,326) Better Call Saul (6,562) Lucifer (3,712) American Gods (3,512) Gotham (3,461) Twin Peaks (3,100) Fargo (2,679) The 100 (2,527) Supernatural (2,370) 12 Monkeys (2,301)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017