Giriş Kayıt
David Kappler

David Kappler


Kameraman, Sesler, Görüntü Yönetmeni

David Kappler, kameraman, sesler, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 3.4 130
2016 Dram Görüntü Yönetmeni    
2013 Korku Sesler 6.9 655
2010 Aksiyon Kameraman 6.3 1,131
2010 Müzikal Kameraman 3.4 561
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,618) Rogue One (6,322) Split (6,271) Live by Night (6,043) Hidden Figures (5,465) Assassin's Creed (4,478) Paterson (4,051) Patriots Day (3,825) Allied (3,364) Brimstone (2,017)
Dizi Altyazıları
Legion (9,876) Arrow (5,886) The Flash (5,578) The 100 (3,735) The Expanse (3,398) Legends of Tomorrow (2,754) Colony (2,485) The Blacklist (2,389) Vikings (2,339) Designated Survivor (2,260)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017