Giriş Kayıt
Chris Allsopp

Chris Allsopp


Sesler, Oyuncu

Chris Allsopp, sesler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sesler 6.0 68
2013 Dram Sesler 7.2 139
2012 Gerilim Sesler 5.8 119
2011 Aile Sesler 6.6 72
2011 Komedi Sesler 5.9 20
2004 Belgesel Oyuncu 6.4 956
Dizi Altyazıları
Vikings (10,025) Supernatural (4,297) Mr. Robot (4,278) Game of Thrones (3,837) The Big Bang Theory (3,517) Shameless (3,487) Gotham (3,203) Arrow (3,071) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,003) The Flash (2,100)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017