Giriş Kayıt
Sheena Colette

Sheena Colette


Oyuncu

Sheena Colette, oyuncu. () yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Kısa Metraj Oyuncu    
2015 Biyografi Oyuncu 6.0 4,090
2013 Dram Oyuncu 7.4 121,410
2013 Gerilim Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu    

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 256,492
2012 Komedi Oyuncu 4.3 576

Sıkıntılı Hanımlar
2011 Komedi Oyuncu 5.7 8,330
2009 Komedi Oyuncu 8.3 104,890

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Oyuncu 5.9 68,099

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 130,593
- Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,207) Den of Thieves (2,661) Hostiles (2,613) 12 Strong (2,520) Maze Runner: The Death Cure (2,237) Winchester (1,685) Submergence (1,454) Peter Rabbit (1,424) The Commuter (1,104) Wildling (913)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,031) Supernatural (3,481) The Flash (3,423) The Terror (3,072) Legion (2,947) The Crossing (1,890) The Expanse (1,816) The Big Bang Theory (1,763) Arrow (1,451) Gotham (1,376)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018