Giriş Kayıt
Sheena Colette

Sheena Colette


Oyuncu

Sheena Colette, oyuncu. Irrefutable Proof (2016) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Kısa Metraj Oyuncu    
2015 Biyografi Oyuncu 6.0 2,732
2013 Dram Oyuncu 7.4 108,531
2013 Gerilim Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu    

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 241,521
2012 Komedi Oyuncu 4.3 576

Sıkıntılı Hanımlar
2011 Komedi Oyuncu 5.7 7,739
2009 Komedi Oyuncu 8.3 98,125

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Oyuncu 5.9 64,857

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 121,007
- Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017