Giriş Kayıt
Miqui Navarro

Miqui Navarro


Yapım Yöneticisi

Miqui Navarro, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 105
2014 Dram Çeşitli 7.2 79
2012 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.0 138
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 94
2011 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.8 40
2006 Biyografi Çeşitli 6.2 1,262

Güney Ekspresi
2005 Dram Çeşitli 6.9 117
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,046) Live by Night (6,916) Hidden Figures (5,627) Rogue One (5,051) Split (4,701) Paterson (3,979) Assassin's Creed (3,946) Patriots Day (3,791) Allied (3,446) Passengers (1,573)
Dizi Altyazıları
Legion (9,245) Arrow (5,501) The 100 (3,540) The Flash (3,365) The Expanse (3,110) Colony (2,511) Designated Survivor (2,502) The Last Kingdom (1,980) Vikings (1,943) The Originals (1,896)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017