Giriş Kayıt
Bart Badzioch

Bart Badzioch


Dublör, Oyuncu

Bart Badzioch, dublör, oyuncu. Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü (2017), Sicilian Vampire (2015), Slasher (2016), Gridlocked (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Dublör 7.4 49,456
2017 Aksiyon Dublör 6.6 6,529

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Dublör 5.2 69,472
2017 Aksiyon Dublör 4.3 348

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.1 478,106
2016 Dram Dublör 7.0 6,376
2016 Dram Dublör 6.6 6,402
2016 Aksiyon Dublör 6.5 35,604
2015 Aksiyon Dublör 5.8 2,400
2015 Komedi Dublör
Oyuncu
6.5 121
2015 Suç Dublör 8.1 8,462
2015 Aksiyon Dublör 7.2 15,478

12 Maymun
2015 Macera Dublör 7.6 29,803
2015 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.0 101
2015 Dram Dublör 7.1 14,529
2014 Aksiyon Dublör 5.5 95,748
2014 Aksiyon Dublör 6.2 198,557
2013 Dram Dublör 7.5 36,699
2013 Aksiyon Dublör 6.9 2,164
2013 Dram Dublör 6.5 265

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Dublör 7.2 32,306
2010 Aksiyon Dublör 7.3 24,340
2010 Kısa Metraj Dublör 4.4 14
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018