Giriş Kayıt
Bart Badzioch

Bart Badzioch


Dublör, Oyuncu

Bart Badzioch, dublör, oyuncu. Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü (2017), Sicilian Vampire (2015), Slasher (2016), Gridlocked (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Dublör 7.4 32,229
2017 Aksiyon Dublör 6.6 4,697

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Dublör 5.2 63,109

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.1 449,267
2016 Dram Dublör 7.0 6,277
2016 Dram Dublör 6.6 5,432
2016 Aksiyon Dublör 6.5 32,288
2015 Aksiyon Dublör 5.8 2,400
2015 Komedi Dublör
Oyuncu
6.5 121
2015 Suç Dublör 8.1 8,462

12 Maymun
2015 Macera Dublör 7.6 28,100
2015 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.0 101
2015 Dram Dublör 7.1 14,529
2014 Aksiyon Dublör 5.5 93,495
2014 Aksiyon Dublör 6.2 194,846
2013 Dram Dublör 7.6 35,067
2013 Aksiyon Dublör 6.9 2,111
2013 Dram Dublör 6.5 265

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Dublör 7.2 31,822
2010 Aksiyon Dublör 7.3 23,979
2010 Kısa Metraj Dublör 4.4 14
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,270) Stronger (5,559) The Foreigner (5,301) Flatliners (4,071) Dunkirk (3,256) Beyond Skyline (2,476) American Made (2,149) Kingsman: The Golden Circle (1,864) Loving Vincent (1,751) It (1,716)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017