Giriş Kayıt
Jess Gormley

Jess Gormley


Yapımcı

Jess Gormley, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı 8.1 241
2014 Kısa Metraj Yapımcı    

Bencil Dev
2013 Dram Çeşitli 7.3 8,902
2013 Kısa Metraj Yapımcı 7.6 10
2012 Belgesel Yapımcı 8.2 1,597

Arbor
2010 Belgesel Çeşitli 7.2 1,308
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,991) Live by Night (9,698) Hidden Figures (6,097) Rogue One (5,626) Split (5,057) Assassin's Creed (4,518) Patriots Day (4,428) Paterson (4,389) Allied (3,698) Passengers (1,826)
Dizi Altyazıları
Legion (9,814) Arrow (5,908) The 100 (4,292) The Flash (3,671) The Expanse (3,547) Black Sails (3,420) Designated Survivor (3,021) Colony (2,807) The Originals (2,778) Vikings (2,363)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017