Giriş Kayıt
Nicole Pursell

Nicole Pursell


Oyuncu, Yapım Tasarımcısı

Nicole Pursell, oyuncu, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.3 18
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
7.0 323
2015 Komedi Oyuncu 6.8 1,238
2010 Reality-TV Çeşitli    

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları
2008 Komedi Oyuncu 6.7 80,718
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018