Giriş Kayıt
Kurt Parton

Kurt Parton


Animasyon

Kurt Parton, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Animasyon Animasyon    

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Animasyon 6.3 5,797

Bambi 2
2006 Animasyon Animasyon 6.1 6,775
2005 Animasyon Animasyon    

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 Animasyon Animasyon 5.8 13,543
Dizi Altyazıları
Fargo (5,829) Arrow (5,276) The Flash (4,491) American Gods (4,196) The 100 (3,999) 12 Monkeys (3,089) Better Call Saul (2,949) Supernatural (2,659) Game of Thrones (2,589) Lucifer (2,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017