Giriş Kayıt
Tugba Melis Türk

Tugba Melis Türk


Oyuncu

Tugba Melis Türk, oyuncu.

8.0 (3 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.7 387
2016 Komedi Oyuncu 4.1 1,746
2015 Komedi Oyuncu 7.5 40
2011 Macera Oyuncu 5.6 3,610
2010 Korku Oyuncu 3.1 478
2004 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
The Foreigner (9,394) Flatliners (4,674) Beyond Skyline (3,753) It (3,414) The Mountain Between Us (3,383) Dunkirk (2,904) Stronger (2,359) American Made (1,914) Kingsman: The Golden Circle (1,783) Victoria & Abdul (1,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017