Giriş Kayıt
Aric Abraham

Aric Abraham


Kameraman

Aric Abraham, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Kameraman 4.9 285
2014 Aksiyon Çeşitli 3.7 296
2013 Komedi Kameraman 5.1 682

Büyük Beyin Kuramı
2013 Reality-TV Çeşitli 7.2 173
2012 Gerilim Kameraman 6.9 14
2010 Reality-TV Çeşitli 7.3 6,023
Film Altyazıları
Dunkirk (5,494) It (3,627) The Mountain Between Us (2,585) Mother! (1,709) American Made (1,527) Kingsman: The Golden Circle (1,484) Stronger (914) The Foreigner (766) Loving Vincent (719) Detroit (704)
Dizi Altyazıları
Shameless (5,937) Vikings (4,495) Game of Thrones (3,236) Mr. Robot (2,459) Supernatural (1,897) Lucifer (1,579) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,438) Manhunt: Unabomber (1,403) Arrow (1,356)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017