Giriş Kayıt
Laurens Bekaert

Laurens Bekaert


Görsel Efekt, Animasyon

Laurens Bekaert, görsel efekt, animasyon. Çölde Kutup Ayısı (2009), Admiral (2015), Kuzey Denizi, Teksas (2011), Cult of Chucky (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Görsel Efekt 5.3 7,558

Kasabadaki Ölü 2
2017 Western Görsel Efekt 4.2 126
2017 Korku Görsel Efekt 3.7 747
2017 Komedi Görsel Efekt 5.1 151
2016 Dram Görsel Efekt 5.9 1,992
2016 Komedi Görsel Efekt 4.7 578
2016 Dram Görsel Efekt 5.8 282
2015 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 1,332
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 6,882
2014 Macera Görsel Efekt 6.1 305

Semender
2012 Suç Görsel Efekt 7.6 1,144
2012 Dram Görsel Efekt 4.7 242
2011 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
4.1 161

Kuzey Denizi, Teksas
2011 Dram Görsel Efekt 7.2 5,702
2011 Macera Görsel Efekt 7.1 32
2011 Suç Görsel Efekt 6.0 480

Derindeki Yaratık
2010 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 760

Turkuaz
2010 Dram Görsel Efekt 6.1 322

Çölde Kutup Ayısı
2009 Komedi Görsel Efekt 7.4 7,775
2009 Aile Görsel Efekt 6.0 81
2008 Gizem Görsel Efekt 5.3 192
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017