Giriş Kayıt
Jason Albury

Jason Albury


Kameraman, Sesler

Jason Albury, kameraman, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman    
2013 Kısa Metraj Kameraman 6.4 9
2013 Kısa Metraj Kameraman 7.1 106
2011 Kısa Metraj Sesler 7.5 26
2011 Kısa Metraj Sesler 6.9 92
Dizi Altyazıları
Vikings (13,545) Supernatural (5,723) Mr. Robot (5,324) The Big Bang Theory (4,565) Gotham (3,512) Game of Thrones (3,337) Arrow (2,522) The Flash (2,443) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,309) Shameless (2,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017