Giriş Kayıt
Aaron Ishmael

Aaron Ishmael


Oyuncu

Aaron Ishmael, oyuncu.

Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.0 35

Durgun Hayat
2013 Dram Oyuncu 7.4 4,986

Şeytan Kardeşim
2012 Dram Oyuncu 6.6 2,444
2011 Dram Oyuncu 7.2 10,504
2010 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 6
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,316) John Wick: Chapter 2 (8,170) Doctor Strange (4,564) Allied (3,977) Moana (2,716) Forushande (2,486) Arrival (2,363) Split (2,353) Lion (1,981) Hacksaw Ridge (1,624)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,112) The Flash (4,273) Vikings (3,676) Supernatural (2,989) Blindspot (2,506) Suits (2,284) Sherlock (2,164) The Big Bang Theory (1,780) The Expanse (1,601) The Vampire Diaries (1,481)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017