Giriş Kayıt
Aaron Ishmael

Aaron Ishmael


Oyuncu

Aaron Ishmael, oyuncu.

Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.0 35

Durgun Hayat
2013 Dram Oyuncu 7.4 4,986

Şeytan Kardeşim
2012 Dram Oyuncu 6.6 2,749
2011 Dram Oyuncu 7.2 10,504
2010 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 6
Dizi Altyazıları
Westworld (14,111) La casa de papel (8,450) The Big Bang Theory (3,723) Supernatural (3,216) Gotham (3,157) The Terror (3,133) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,959) Arrow (2,185) Fear the Walking Dead (1,779) Vikings (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018