Giriş Kayıt
Susanne Tiger

Susanne Tiger


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Susanne Tiger, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Yapımcı    
2012 Suç Yapımcı    
2012 Suç Yapımcı    
2012 Suç Yapımcı    

Nobel'in Vasiyeti
2012 Dram Yapımcı 5.9 2,179

Centilmen
2010 Suç Yapım Yöneticisi 6.3 81,243
Dizi Altyazıları
Taboo (9,163) The 100 (8,842) Supernatural (6,430) The Big Bang Theory (5,692) Black Sails (5,217) Legion (3,954) Vikings (3,312) Blindspot (3,141) Arrow (3,030) Colony (2,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017