Giriş Kayıt
Muriel Mantri

Muriel Mantri


Görsel Efekt

Muriel Mantri, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tinker Bell ve Canavar Efsanesi
2014 Animasyon Görsel Efekt 7.3 3,899

Tinkerbell: Gizemli Kanatlar
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.2 8,301
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.4 1,032

Tinker Bell ve Peri Kurtaran
2010 Animasyon Görsel Efekt    

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 Animasyon Görsel Efekt 6.8 7,579
2008 Animasyon Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017