Giriş Kayıt
Iris Blumenstein

Iris Blumenstein


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Iris Blumenstein, oyuncu yönetmeni, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Saldırı
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 3,041
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 145
2011 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.1 37
2010 Dram Casting 6.3 2,835
2010 Dram Casting    
Dizi Altyazıları
The Flash (7,040) Black Sails (4,871) Into the Badlands (4,245) Iron Fist (3,024) Legion (2,320) Vikings (2,288) Billions (2,080) Arrow (1,819) Game of Thrones (1,819) The 100 (1,713)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017