Giriş Kayıt
Iris Blumenstein

Iris Blumenstein


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Iris Blumenstein, oyuncu yönetmeni, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Saldırı
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 3,041
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 145
2011 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.1 37
2010 Dram Casting 6.3 2,835
2010 Dram Casting    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (13,638) Stargate Origins (3,088) Vikings (3,059) Black Mirror (2,766) American Crime Story (1,517) The X Files (1,466) Star Trek: Discovery (1,284) Supernatural (1,274) McMafia (1,168) Altered Carbon (1,156)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018