Giriş Kayıt
Iris Blumenstein

Iris Blumenstein


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Iris Blumenstein, oyuncu yönetmeni, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Saldırı
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 3,041
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 145
2011 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.1 37
2010 Dram Casting 6.3 2,835
2010 Dram Casting    
Film Altyazıları
Dunkirk (5,609) It (3,675) The Mountain Between Us (3,130) Mother! (1,767) American Made (1,592) Kingsman: The Golden Circle (1,545) Stronger (1,474) Loving Vincent (861) The Foreigner (799) Detroit (727)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,129) Vikings (4,801) Game of Thrones (3,406) Mr. Robot (2,711) Supernatural (1,965) Lucifer (1,675) Manhunt: Unabomber (1,540) Outlander (1,524) The Big Bang Theory (1,486) Arrow (1,394)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017