Giriş Kayıt
Iris Blumenstein

Iris Blumenstein


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Iris Blumenstein, oyuncu yönetmeni, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Saldırı
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 3,041
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 145
2011 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.1 37
2010 Dram Casting 6.3 2,835
2010 Dram Casting    
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017