Giriş Kayıt
Eriko Mikami

Eriko Mikami


Yapımcı

Eriko Mikami, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı    
2017 Aksiyon Yapımcı    
2014 Dram Yapımcı    
2013 Komedi Yapımcı 6.6 19
2013 Komedi Yapımcı    
2012 Dram Yapımcı 6.1 175
2012 Komedi Yapımcı 8.2 12
Film Altyazıları
The Foreigner (8,318) The Mountain Between Us (5,422) Flatliners (5,249) Beyond Skyline (3,580) Stronger (3,576) Dunkirk (3,393) American Made (2,290) It (2,242) Kingsman: The Golden Circle (2,070) Victoria & Abdul (1,699)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017