Giriş Kayıt
Eriko Mikami

Eriko Mikami


Yapımcı

Eriko Mikami, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı    
2017 Aksiyon Yapımcı    
2014 Dram Yapımcı    
2013 Komedi Yapımcı 6.6 19
2013 Komedi Yapımcı    
2012 Dram Yapımcı 6.1 175
2012 Komedi Yapımcı 8.2 12
Dizi Altyazıları
Westworld (7,162) The Flash (4,652) The 100 (4,506) La casa de papel (4,366) The Expanse (3,020) Legion (2,767) Supernatural (2,395) Krypton (1,932) The Big Bang Theory (1,887) Colony (1,866)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018