Giriş Kayıt
Pilar Ensenat

Pilar Ensenat


Pilar Ensenat, Indignation (2016), Happyish (2015), (2014) Manhattan Love Story (2014), (2011) Charlie's Angels (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 6.5 1,660
2016 Dram Çeşitli 6.9 6,681
2015 Komedi Çeşitli 7.2 1,790
2015 Dram Çeşitli 7.3 3,261
2014 Komedi Çeşitli 7.0 4,942
2011 Suç Çeşitli 6.7 13,325
2011 Aksiyon Çeşitli 4.4 3,576
Dizi Altyazıları
The Flash (5,763) Black Sails (4,579) Into the Badlands (4,040) Iron Fist (2,822) Vikings (1,972) Legion (1,792) Game of Thrones (1,549) Arrow (1,487) Billions (1,447) The 100 (1,423)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017