Giriş Kayıt
Pilar Ensenat

Pilar Ensenat


Pilar Ensenat, Indignation (2016), Happyish (2015), (2014) Manhattan Love Story (2014), (2011) Charlie's Angels (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 6.5 2,396
2016 Dram Çeşitli 6.8 9,483
2016 Suç Çeşitli 6.9 7,763
2015 Komedi Çeşitli 7.3 2,182
2015 Dram Çeşitli 7.2 3,647
2014 Komedi Çeşitli 7.0 4,942
2011 Suç Çeşitli 6.7 14,084
2011 Aksiyon Çeşitli 4.4 3,753
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,445) Hostiles (3,140) Den of Thieves (3,121) Maze Runner: The Death Cure (2,574) 12 Strong (2,451) Wildling (1,842) Winchester (1,324) Peter Rabbit (1,261) Submergence (1,225) The Commuter (1,210)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,562) The Terror (3,799) The Flash (3,241) Legion (3,063) Supernatural (2,930) The Crossing (2,442) The Expanse (1,623) Vikings (1,556) The Big Bang Theory (1,441) Fear the Walking Dead (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018