Giriş Kayıt
Pilar Ensenat

Pilar Ensenat


Pilar Ensenat, Indignation (2016), Happyish (2015), (2014) Manhattan Love Story (2014), (2011) Charlie's Angels (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 6.5 2,255
2016 Dram Çeşitli 6.8 9,251
2016 Suç Çeşitli 6.9 7,624
2015 Komedi Çeşitli 7.3 2,182
2015 Dram Çeşitli 7.2 3,647
2014 Komedi Çeşitli 7.0 4,942
2011 Suç Çeşitli 6.7 13,999
2011 Aksiyon Çeşitli 4.4 3,576
Dizi Altyazıları
La casa de papel (15,248) Vikings (3,270) Stargate Origins (3,162) Black Mirror (2,875) American Crime Story (1,590) The X Files (1,527) Supernatural (1,398) Star Trek: Discovery (1,334) Bron/Broen (1,330) McMafia (1,256)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018