Giriş Kayıt
Nathalie Ruiz

Nathalie Ruiz


Sanat Bölümü, Kameraman, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Nathalie Geraldine Ruiz, sanat bölümü, kameraman, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. The Glee Project (2011), Maximum Ride (2016), (2016) Be Somebody (2016), (2012) Battlefield America (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nathalie Geraldine Ruiz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 3,418
2016 Sanat Bölümü 5.9 2,261
2016 Komedi Çeşitli 5.9 2,372
2015 Aile Sanat Yönetmeni 6.3 57
2014 Komedi Sanat Bölümü    
2014 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 6.2 112
2012 Dram Sanat Bölümü 2.6 1,323

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Kameraman 4.6 2,752
2011 Reality-TV Sanat Bölümü 6.7 2,581
2010 Kısa Metraj Kameraman 4.0 8
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,111) Den of Thieves (2,766) Maze Runner: The Death Cure (2,491) Hostiles (1,908) Winchester (1,712) A martfüi rém (1,549) Bleeding Steel (1,513) 12 Strong (1,349) The Commuter (1,245) Submergence (631)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,745) La casa de papel (7,258) The Big Bang Theory (3,420) Gotham (2,944) Supernatural (2,898) The Terror (2,652) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,623) Arrow (2,042) The Flash (1,362) Vikings (1,337)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018