Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Nathalie Ruiz

Nathalie Ruiz


Sanat Bölümü, Kameraman, Yapım Tasarımcısı

Nathalie Geraldine Ruiz, sanat bölümü, kameraman, yapım tasarımcısı. The Glee Project (2011), Maximum Ride (2016), (2016) Be Somebody (2016), (2012) Battlefield America (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nathalie Geraldine Ruiz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 3.9 1,869
2016 Sanat Bölümü 6.0 1,172
2016 Komedi Çeşitli 6.2 969
2015 Aile Sanat Yönetmeni 6.3 57
2014 Komedi Sanat Bölümü    
2014 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 6.2 112
2012 Dram Sanat Bölümü 2.6 1,323

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Kameraman 4.6 2,752
2011 Reality-TV Sanat Bölümü 6.7 2,525
2010 Kısa Metraj Kameraman 4.0 8
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017