Giriş Kayıt
Amanda Blattner

Amanda Blattner


Oyuncu, Makyaj, Kostümcü

Amanda Blattner, oyuncu, makyaj, kostümcü. Yaşamın Kıyısında (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Bölümü    

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.9 134,595
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 11,935

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.3 147,852
2015 Komedi Oyuncu 6.6 97,727

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 135,750

Mantıksız Adam
2015 Dram Oyuncu 6.6 40,189

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Oyuncu 6.3 136,401

İşimiz İş
2015 Komedi Oyuncu 5.4 25,391
2014 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
5.2 412
2009 Dram Çeşitli 5.9 2,416
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017