Giriş Kayıt
Amanda Blattner

Amanda Blattner


Oyuncu, Makyaj, Kostümcü

Amanda Blattner, oyuncu, makyaj, kostümcü. Yaşamın Kıyısında (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızlar Gecesi
2017 Komedi Çeşitli 5.2 31,147
2017 Dram Kostüm Bölümü    

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.8 186,241
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 18,479

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.3 166,723
2015 Komedi Oyuncu 6.6 109,127

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 146,944

Mantıksız Adam
2015 Komedi Oyuncu 6.6 46,130

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Oyuncu 6.3 151,328

İşimiz İş
2015 Komedi Oyuncu 5.4 26,757
2014 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
5.2 412
2009 Dram Çeşitli 5.9 2,554
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018