Giriş Kayıt
Amanda Blattner

Amanda Blattner


Oyuncu, Makyaj, Kostümcü

Amanda Blattner, oyuncu, makyaj, kostümcü. Yaşamın Kıyısında (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızlar Gecesi
2017 Komedi Çeşitli 5.2 26,435
2017 Dram Kostüm Bölümü    

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.9 174,915
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 17,197

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.3 162,691
2015 Komedi Oyuncu 6.6 105,828

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 144,156

Mantıksız Adam
2015 Komedi Oyuncu 6.6 44,735

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Oyuncu 6.3 147,456

İşimiz İş
2015 Komedi Oyuncu 5.4 26,443
2014 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
5.2 412
2009 Dram Çeşitli 5.9 2,554
Dizi Altyazıları
Vikings (16,891) Black Mirror (5,542) The Flash (4,765) Shameless (4,271) Supernatural (2,910) The Big Bang Theory (2,743) The Blacklist (1,489) Star Trek: Discovery (1,430) Knightfall (1,194) Black Lightning (1,186)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018