Giriş Kayıt
Amanda Blattner

Amanda Blattner


Oyuncu, Makyaj, Kostümcü

Amanda Blattner, oyuncu, makyaj, kostümcü. Yaşamın Kıyısında (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Bölümü    

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Oyuncu
Çeşitli
8.1 75,646
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 6,894

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.4 136,668
2015 Komedi Oyuncu 6.6 93,621

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 131,919

Mantıksız Adam
2015 Dram Oyuncu 6.6 38,381

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Oyuncu 6.3 131,214

İşimiz İş
2015 Komedi Oyuncu 5.4 24,665
2014 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
5.2 412
2009 Dram Çeşitli 5.9 2,327
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017