Giriş Kayıt
Amanda Blattner

Amanda Blattner


Oyuncu, Makyaj, Kostümcü

Amanda Blattner, oyuncu, makyaj, kostümcü. Yaşamın Kıyısında (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızlar Gecesi
2017 Komedi Çeşitli 5.5 4,750
2017 Dram Kostüm Bölümü    

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.9 146,893
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 13,312

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.3 152,636
2015 Komedi Oyuncu 6.6 99,639

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 137,706

Mantıksız Adam
2015 Dram Oyuncu 6.6 41,120

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Oyuncu 6.3 139,109

İşimiz İş
2015 Komedi Oyuncu 5.4 25,700
2014 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
5.2 412
2009 Dram Çeşitli 5.9 2,416
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017