Giriş Kayıt
Andrew Little

Andrew Little


Kameraman, Oyuncu

Andrew Little, kameraman, oyuncu. (2015) Mississippi Grind (2015), (2016) Marauders (2016), (2016) The Hollars (2016), (2016) Özel Kargo (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Andy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bakıcı
2017 Dram Çeşitli 5.7 3,585
2017 Biyografi Çeşitli    
2017 Macera Çeşitli 6.8 138
2016 Komedi Çeşitli 6.5 7,145
2016 Aksiyon Çeşitli 5.5 11,648

Özel Kargo
2016 Aksiyon Çeşitli 4.6 5,856

Kurtarıcı
2015 Gerilim Çeşitli 4.0 6,664
2015 Dram Çeşitli 6.4 13,147

Motel
2014 Suç Çeşitli 5.3 14,343

Zincirsiz
2012 Dram Çeşitli 8.4 1,067,739
2012 Dram Kameraman 5.6 141
2012 Fantastik Oyuncu
Kameraman
6.2 6
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017