Giriş Kayıt
Andrew Little

Andrew Little


Kameraman, Oyuncu

Andrew Little, kameraman, oyuncu. (2015) Mississippi Grind (2015), (2016) Marauders (2016), (2016) The Hollars (2016), (2015) Kurtarıcı (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Andy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Çeşitli    
2018 Dram Çeşitli    
2017 Biyografi Çeşitli    

Tehdit Altında
2017 Macera Çeşitli 5.8 2,670

Bakıcı
2017 Dram Çeşitli 5.3 4,512
2016 Komedi Çeşitli 6.5 8,137
2016 Aksiyon Çeşitli 5.5 13,362

Özel Kargo
2016 Aksiyon Çeşitli 4.6 6,269

Kurtarıcı
2015 Gerilim Çeşitli 4.0 7,266
2015 Dram Çeşitli 6.3 13,911

Motel
2014 Suç Çeşitli 5.3 14,644

Zincirsiz
2012 Dram Çeşitli 8.4 1,104,426
2012 Dram Kameraman 5.6 141
2012 Fantastik Oyuncu
Kameraman
6.2 6
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018