Giriş Kayıt
Andrew Little

Andrew Little


Kameraman, Oyuncu

Andrew Little, kameraman, oyuncu. (2015) Mississippi Grind (2015), (2016) Marauders (2016), (2016) The Hollars (2016), (2016) Özel Kargo (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Andy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Çeşitli    
2018 Aksiyon Çeşitli    
2017 Biyografi Çeşitli    

Tehdit Altında
2017 Macera Çeşitli 6.0 1,585

Bakıcı
2017 Dram Çeşitli 5.7 4,262
2016 Komedi Çeşitli 6.5 7,565
2016 Aksiyon Çeşitli 5.5 12,084

Özel Kargo
2016 Aksiyon Çeşitli 4.6 6,039

Kurtarıcı
2015 Gerilim Çeşitli 4.0 6,850
2015 Dram Çeşitli 6.3 13,422

Motel
2014 Suç Çeşitli 5.3 14,343

Zincirsiz
2012 Dram Çeşitli 8.4 1,081,262
2012 Dram Kameraman 5.6 141
2012 Fantastik Oyuncu
Kameraman
6.2 6
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017