Giriş Kayıt
Andrew Little

Andrew Little


Kameraman, Oyuncu

Andrew Little, kameraman, oyuncu. (2015) Mississippi Grind (2015), (2016) Marauders (2016), (2016) The Hollars (2016), (2015) Kurtarıcı (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Andy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Çeşitli 8.0 20
2018 Biyografi Çeşitli 6.2 104
2018 Dram Çeşitli    

Tehdit Altında
2017 Macera Çeşitli 5.8 3,181

Bakıcı
2017 Dram Çeşitli 5.3 5,251
2016 Komedi Çeşitli 6.5 8,463
2016 Aksiyon Çeşitli 5.5 14,120

Özel Kargo
2016 Aksiyon Çeşitli 4.6 6,426

Kurtarıcı
2015 Gerilim Çeşitli 4.0 7,439
2015 Dram Çeşitli 6.4 14,212

Motel
2014 Suç Çeşitli 5.3 14,652

Zincirsiz
2012 Dram Çeşitli 8.4 1,120,560
2012 Dram Kameraman 5.6 141
2012 Fantastik Oyuncu
Kameraman
6.2 6
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,004) Hostiles (2,636) Den of Thieves (2,597) Maze Runner: The Death Cure (2,125) 12 Strong (1,938) Wildling (1,751) The Commuter (1,002) Peter Rabbit (949) Submergence (749) A Quiet Place (730)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,247) The Terror (3,297) The Flash (2,639) Legion (2,590) The Crossing (2,151) Vikings (1,326) Supernatural (1,294) The Expanse (1,159) The Big Bang Theory (1,084) Fear the Walking Dead (1,001)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018