Giriş Kayıt
Andrew Little

Andrew Little


Kameraman, Oyuncu

Andrew Little, kameraman, oyuncu. (2015) Mississippi Grind (2015), (2016) Marauders (2016), (2016) The Hollars (2016), (2015) Kurtarıcı (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Andy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Çeşitli    
2017 Macera Çeşitli    
2016 Komedi Çeşitli 6.5 4,818
2016 Aksiyon Çeşitli 5.4 9,736

Özel Kargo
2016 Aksiyon Çeşitli 4.6 4,964

Kurtarıcı
2015 Gerilim Çeşitli 3.9 5,928
2015 Dram Çeşitli 6.3 12,046

Motel
2014 Suç Çeşitli 5.3 13,792

Zincirsiz
2012 Dram Çeşitli 8.4 1,024,492
2012 Dram Kameraman 5.6 141
2012 Fantastik Oyuncu
Kameraman
6.2 6
Film Altyazıları
Live by Night (9,734) Resident Evil: The Final Chapter (8,751) Hidden Figures (4,636) Rogue One (4,209) Patriots Day (4,198) Assassin's Creed (3,713) Split (3,467) Allied (3,446) Paterson (3,260) Why Him? (1,747)
Dizi Altyazıları
Legion (4,366) The 100 (3,955) Arrow (3,207) Black Sails (3,126) The Expanse (3,028) The Originals (2,741) Colony (2,570) The Flash (2,234) The Last Kingdom (2,138) Vikings (2,000)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017