Giriş Kayıt
Andrew Little

Andrew Little


Kameraman, Oyuncu

Andrew Little, kameraman, oyuncu. (2015) Mississippi Grind (2015), (2016) Marauders (2016), (2016) The Hollars (2016), (2016) Özel Kargo (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Andy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Çeşitli    
2017 Macera Çeşitli    
2016 Komedi Çeşitli 6.5 5,958
2016 Aksiyon Çeşitli 5.5 10,510

Özel Kargo
2016 Aksiyon Çeşitli 4.6 5,415

Kurtarıcı
2015 Gerilim Çeşitli 3.9 6,219
2015 Dram Çeşitli 6.3 12,426

Motel
2014 Suç Çeşitli 5.3 13,792

Zincirsiz
2012 Dram Çeşitli 8.4 1,039,898
2012 Dram Kameraman 5.6 141
2012 Fantastik Oyuncu
Kameraman
6.2 6
Dizi Altyazıları
The Flash (7,539) Fargo (6,762) Arrow (5,616) The 100 (5,205) Better Call Saul (4,112) Lucifer (3,477) 12 Monkeys (3,437) American Gods (3,417) Supernatural (2,956) Game of Thrones (2,863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017