Giriş Kayıt
Isaac Lefevre

Isaac Lefevre


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Isaac Lefevre, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 5.3 6
2017 Dram Yapımcı 8.0 10
2017 Romantik Yapımcı    
2014 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.0 252
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 3.7 632

Cankurtaran
2013 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.7 12,247
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 768
2012 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.2 1,328
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017