Giriş Kayıt
Isaac Lefevre

Isaac Lefevre


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Isaac Lefevre, yapım yöneticisi, yapımcı. Cankurtaran (2013), Alter Egos (2012), Supporting Characters (2012), Don Peyote (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.0 252
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 3.7 632

Cankurtaran
2013 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.7 11,949
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 768
2012 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.2 1,328
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017