Giriş Kayıt
Chris Waller

Chris Waller


Oyuncu

Chris Waller, oyuncu. Korku Gecesi 2: Yeni Kan (2013) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Oyuncu 4.4 231

Korku Gecesi 2: Yeni Kan
2013 Komedi Oyuncu    
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 18
2011 Komedi Oyuncu 5.2 3,758
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,135
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,121
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017