Giriş Kayıt
Chris Waller

Chris Waller


Oyuncu

Chris Waller, oyuncu. Korku Gecesi 2: Yeni Kan (2013) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Oyuncu 4.4 231

Korku Gecesi 2: Yeni Kan
2013 Komedi Oyuncu    
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 18
2011 Komedi Oyuncu 5.2 3,758
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,111
1985 Dram Oyuncu 5.1 6,088
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,520) Allied (11,623) Moana (7,269) Lion (5,570) Arrival (3,835) Hacksaw Ridge (3,246) Nocturnal Animals (2,993) Shut In (2,280) Underworld: Blood Wars (2,237) Fences (2,012)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,009) Taboo (7,898) The Expanse (7,557) Legion (6,096) Arrow (5,842) The Big Bang Theory (5,673) Vikings (4,568) The Blacklist (3,244) Sherlock (2,853) Suits (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017