Giriş Kayıt
Chris Waller

Chris Waller


Oyuncu

Chris Waller, oyuncu. Korku Gecesi 2: Yeni Kan (2013) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Oyuncu 4.4 231

Korku Gecesi 2: Yeni Kan
2013 Komedi Oyuncu    
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 18
2011 Komedi Oyuncu 5.2 3,886
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,192
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,262
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017