Giriş Kayıt
Isaac Hingley

Isaac Hingley


Görsel Efekt, Animasyon

Isaac Hingley, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 40,520

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 69,281

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 142,584
2016 Biyografi Görsel Efekt 7.5 158,678

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 47,912

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Görsel Efekt 6.3 60,103

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 213,189
2015 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.5 952

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 356,531

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 243,388
2014 Komedi Görsel Efekt 8.3 47

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 169,674

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 424,550
2013 Animasyon 5.6 71

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 485,713

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 749,752

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 73,889
2011 Macera Görsel Efekt 7.5 264,608

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 235,918
2011 Macera Görsel Efekt 6.8 73,359
2011 Dram Görsel Efekt 7.8 93,659
2010 Dram Görsel Efekt 5.0 7,516
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017