Giriş Kayıt
Isaac Hingley

Isaac Hingley


Görsel Efekt, Animasyon

Isaac Hingley, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 13,396

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 40,932

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 93,882
2016 Biyografi Görsel Efekt 7.5 150,517

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 46,697

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Görsel Efekt 6.3 59,111

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 210,089
2015 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.5 952

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 351,366

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 241,216
2014 Komedi Görsel Efekt 8.3 47

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 168,447

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 422,010
2013 Animasyon 5.6 71

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 482,282

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 743,963

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 73,077
2011 Macera Görsel Efekt 7.5 262,407

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 234,389
2011 Macera Görsel Efekt 6.8 72,949
2011 Dram Görsel Efekt 7.8 92,705
2010 Dram Görsel Efekt 5.0 7,473
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017