Giriş Kayıt
Isaac Hingley

Isaac Hingley


Görsel Efekt, Animasyon

Isaac Hingley, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt    

Kara Kule
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 67,170

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 81,789

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 159,571
2016 Biyografi Görsel Efekt 7.5 163,358

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 48,778

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Görsel Efekt 6.3 61,111

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 214,977
2015 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.5 952

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 360,842

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 245,109
2014 Komedi Görsel Efekt 8.3 47

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 170,628

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 426,375
2013 Animasyon 5.6 71

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 488,328

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 753,659

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 74,403
2011 Macera Görsel Efekt 7.5 266,239

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 237,253
2011 Macera Görsel Efekt 6.8 73,620
2011 Dram Görsel Efekt 7.8 94,261
2010 Dram Görsel Efekt 5.0 7,516
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017