Giriş Kayıt
Isaac Hingley

Isaac Hingley


Görsel Efekt, Animasyon

Isaac Hingley, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Görsel Efekt 7.5 126,048

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 42,774

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Görsel Efekt 6.3 56,144

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 202,385
2015 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.5 952

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 334,310

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 235,747
2014 Komedi Görsel Efekt 8.3 47

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 164,871

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 414,595
2013 Animasyon 5.6 71

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 470,031

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 729,218

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 70,741
2011 Macera Görsel Efekt 7.5 256,962

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 230,343
2011 Macera Görsel Efekt 6.8 71,840
2011 Dram Görsel Efekt 7.8 88,698
2010 Dram Görsel Efekt 5.0 7,292
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,172) Legion (7,542) Arrow (4,368) Legends of Tomorrow (2,329) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,957) Vikings (1,841) The Blacklist (1,836) Black Sails (1,677) 24: Legacy (1,628)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017