Giriş Kayıt
Isaac Hingley

Isaac Hingley


Görsel Efekt, Animasyon

Isaac Hingley, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Görsel Efekt 7.5 132,345

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 43,758

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Görsel Efekt 6.3 56,991

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 204,014
2015 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.5 952

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 336,352

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 236,936
2014 Komedi Görsel Efekt 8.3 47

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 165,873

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 416,381
2013 Animasyon 5.6 71

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 472,475

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 732,938

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 71,259
2011 Macera Görsel Efekt 7.5 258,275

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 231,266
2011 Macera Görsel Efekt 6.8 72,114
2011 Dram Görsel Efekt 7.8 90,504
2010 Dram Görsel Efekt 5.0 7,292
Film Altyazıları
Gold (2,772) Personal Shopper (2,005) Get Out (1,772) Silence (1,724) Logan (1,643) The Age of Shadows (1,093) Split (1,055) La La Land (1,035) The Fate of the Furious (1,021) Rings (929)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,656) The Flash (5,739) Into the Badlands (3,414) Gotham (2,652) Fargo (2,050) The Blacklist (1,955) Game of Thrones (1,668) Vikings (1,567) The Last Kingdom (1,516) Billions (1,405)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017