Giriş Kayıt
Natalie Padilla

Natalie Padilla


Dublör, Oyuncu, Sanat Bölümü

Natalie Padilla, dublör, oyuncu, sanat bölümü. Awkward. (2011), Vazgeçmem Senden (2012), Video Oyun Lisesi (2012), Make It or Break It (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör 7.8 233,424

Şantaj
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 2,972

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.8 126,549

Çin Seddi
2016 Aksiyon Dublör 6.0 77,891

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 63,449
2016 Gerilim Dublör 5.9 141
2015 Komedi Dublör 6.3 33,086
2015 Bilim-Kurgu Dublör
Çeşitli
8.5 398

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 307,593
2015 Aksiyon Dublör 2.8 1,649
2015 Suç Dublör 5.7 804
2015 Komedi Dublör 6.1 2,040
2015 Komedi Dublör 6.6 1,557
2015 Komedi Dublör 3.6 1,050
2015 Korku Dublör 5.1 996

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Dublör 6.5 108,998

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 261,893

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 84,211

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 241,417
2013 Korku Dublör 6.1 9,886
2013 Komedi Oyuncu
Dublör
4.0 2,059

Arınma Gecesi
2013 Korku Dublör 5.7 157,907
2013 Aksiyon Dublör 7.5 158,909

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 168,542
2013 Komedi Dublör 6.9 5,400
2013 Macera Dublör    

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.8 1,069

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Dublör 6.6 25,407

Yedi Psikopat
2012 Komedi Dublör 7.2 199,472
2012 Dram Dublör 5.9 226

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 9,119

Video Oyun Lisesi
2012 Aksiyon Dublör 7.7 11,412

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör 7.2 744,450
2012 Kısa Metraj Dublör 6.9 321
2011 Komedi Dublör 7.6 38,770
2011 Gizem Dublör 3.9 462

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Dublör 4.6 2,752

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Dublör 8.2 216,066

Genç Kurt
2011 Aksiyon Dublör 7.7 101,417
2011 Komedi Dublör 7.2 28,098
2011 Komedi Dublör 7.7 152,332
2011 Dram Dublör 7.8 92,796
2011 Komedi Dublör 7.8 37,121
2010 Komedi Dublör 6.4 19,037
2009 Komedi Dublör 8.2 124,746
2009 Dram Dublör 7.6 8,544
2009 Komedi Dublör 6.7 120,243
2009 Suç Dublör 6.7 38,833
2008 Suç Dublör 8.1 140,027
2008 Komedi Dublör 6.1 37,988
2005 Komedi Dublör 7.9 120,709
2005 Suç Dublör 6.9 22,284
2005 Suç Dublör 8.1 120,139
2003 Komedi Dublör 7.3 11,528

Kanıt Peşinde
2000 Suç Dublör 7.7 69,424
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017