Giriş Kayıt
Natalie Padilla

Natalie Padilla


Dublör, Oyuncu

Natalie Padilla, dublör, oyuncu. Awkward. (2011), Vazgeçmem Senden (2012), Video Oyun Lisesi (2012), Make It or Break It (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör    

Çin Seddi
2016 Aksiyon Dublör 6.3 18,632

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 54,422
2016 Gerilim Dublör 5.9 141
2015 Komedi Dublör 6.3 30,418
2015 Bilim-Kurgu Dublör
Çeşitli
8.5 398

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 291,818
2015 Aksiyon Dublör 2.8 1,650
2015 Suç Dublör 5.7 804
2015 Komedi Dublör 6.1 1,753
2015 Komedi Dublör 6.6 1,557
2015 Komedi Dublör 3.6 1,050
2015 Korku Dublör 5.1 996

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Dublör 6.5 103,903

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 251,687

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 80,884

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 234,356
2013 Korku Dublör 6.1 9,850
2013 Komedi Oyuncu
Dublör
4.0 2,059
2013 Aksiyon Dublör 7.5 150,708

Arınma Gecesi
2013 Korku Dublör 5.7 151,575

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 163,988
2013 Komedi Dublör 6.9 5,400
2013 Macera Dublör    

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.7 889

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Dublör 6.6 25,094

Yedi Psikopat
2012 Komedi Dublör 7.2 193,415
2012 Dram Dublör 5.9 226

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 8,622

Video Oyun Lisesi
2012 Aksiyon Dublör 7.7 11,155

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör 7.2 725,369
2012 Kısa Metraj Dublör 6.9 321
2011 Komedi Dublör 7.6 38,028
2011 Gizem Dublör 3.9 462

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Dublör 4.6 2,752

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Dublör 8.2 208,188

Genç Kurt
2011 Komedi Dublör 7.7 96,425
2011 Komedi Dublör 7.2 27,676
2011 Komedi Dublör 7.8 146,944
2011 Dram Dublör 7.8 87,745
2011 Komedi Dublör 7.8 35,934
2010 Komedi Dublör 6.4 18,459
2009 Komedi Dublör 8.2 122,340
2009 Dram Dublör 7.6 8,349
2009 Komedi Dublör 6.7 118,521
2009 Suç Dublör 6.7 37,407
2008 Suç Dublör 8.1 136,389
2008 Komedi Dublör 6.1 37,208
2005 Komedi Dublör 7.9 116,637
2005 Suç Dublör 6.9 21,833
2005 Suç Dublör 8.2 115,656
2003 Komedi Dublör 7.3 11,112

Kanıt Peşinde
2000 Suç Dublör 7.7 68,365
Film Altyazıları
Passengers (6,955) Assassin's Creed (6,302) Doctor Strange (4,887) Allied (3,476) Arrival (3,015) Split (2,583) xXx: Return of Xander Cage (2,489) Forushande (2,479) Moana (2,224) Hacksaw Ridge (1,808)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,159) Legion (7,052) Supernatural (6,808) Arrow (5,587) Taboo (5,130) Vikings (4,307) Black Sails (3,767) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,634) Blindspot (3,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017