Giriş Kayıt
Natalie Padilla

Natalie Padilla


Dublör, Oyuncu

Natalie Padilla, dublör, oyuncu. Awkward. (2011), Vazgeçmem Senden (2012), Video Oyun Lisesi (2012), Make It or Break It (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör    

Çin Seddi
2016 Aksiyon Dublör 6.2 30,530

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 56,585
2016 Gerilim Dublör 5.9 141
2015 Komedi Dublör 6.3 30,867
2015 Bilim-Kurgu Dublör
Çeşitli
8.5 398

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 293,762
2015 Aksiyon Dublör 2.8 1,649
2015 Suç Dublör 5.7 804
2015 Komedi Dublör 6.1 1,786
2015 Komedi Dublör 6.6 1,557
2015 Komedi Dublör 3.6 1,050
2015 Korku Dublör 5.1 996

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Dublör 6.5 104,833

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 252,986

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 81,560

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 235,747
2013 Korku Dublör 6.1 9,886
2013 Komedi Oyuncu
Dublör
4.0 2,059
2013 Aksiyon Dublör 7.5 152,194

Arınma Gecesi
2013 Korku Dublör 5.7 152,592

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 164,871
2013 Komedi Dublör 6.9 5,400
2013 Macera Dublör    

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.7 889

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Dublör 6.6 25,094

Yedi Psikopat
2012 Komedi Dublör 7.2 194,529
2012 Dram Dublör 5.9 226

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 8,741

Video Oyun Lisesi
2012 Aksiyon Dublör 7.7 11,193

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör 7.2 729,218
2012 Kısa Metraj Dublör 6.9 321
2011 Komedi Dublör 7.6 38,177
2011 Gizem Dublör 3.9 462

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Dublör 4.6 2,752

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Dublör 8.2 209,514

Genç Kurt
2011 Komedi Dublör 7.7 97,243
2011 Komedi Dublör 7.2 27,745
2011 Komedi Dublör 7.7 148,027
2011 Dram Dublör 7.8 88,698
2011 Komedi Dublör 7.8 36,132
2010 Komedi Dublör 6.4 18,568
2009 Komedi Dublör 8.2 122,762
2009 Dram Dublör 7.6 8,380
2009 Komedi Dublör 6.7 118,796
2009 Suç Dublör 6.7 37,677
2008 Suç Dublör 8.1 136,997
2008 Komedi Dublör 6.1 37,323
2005 Komedi Dublör 7.9 117,491
2005 Suç Dublör 6.9 21,905
2005 Suç Dublör 8.2 116,449
2003 Komedi Dublör 7.3 11,206

Kanıt Peşinde
2000 Suç Dublör 7.7 68,535
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,292) Rogue One (5,388) Split (4,008) Assassin's Creed (2,907) Hidden Figures (2,412) Brimstone (2,346) Paterson (2,264) The Institute (1,587) The Great Wall (1,343) Patriots Day (1,266)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,234) Legion (7,640) Arrow (4,454) Legends of Tomorrow (2,341) Into the Badlands (2,141) The Expanse (2,040) Vikings (1,895) The Blacklist (1,856) Black Sails (1,695) 24: Legacy (1,633)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017