Giriş Kayıt
Natalie Padilla

Natalie Padilla


Dublör, Oyuncu

Natalie Padilla, dublör, oyuncu. Awkward. (2011), Vazgeçmem Senden (2012), Video Oyun Lisesi (2012), Make It or Break It (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 7.3 49,990

Çin Seddi
2016 Aksiyon Dublör 6.1 43,212

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 58,235
2016 Gerilim Dublör 5.9 141
2015 Komedi Dublör 6.3 31,280
2015 Bilim-Kurgu Dublör
Çeşitli
8.5 398

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 298,146
2015 Aksiyon Dublör 2.8 1,649
2015 Suç Dublör 5.7 804
2015 Komedi Dublör 6.1 1,833
2015 Komedi Dublör 6.6 1,557
2015 Komedi Dublör 3.6 1,050
2015 Korku Dublör 5.1 996

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Dublör 6.5 105,736

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 254,497

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 82,192

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 236,936
2013 Korku Dublör 6.1 9,886
2013 Komedi Oyuncu
Dublör
4.0 2,059
2013 Aksiyon Dublör 7.5 153,933

Arınma Gecesi
2013 Korku Dublör 5.7 153,793

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 165,873
2013 Komedi Dublör 6.9 5,400
2013 Macera Dublör    

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.7 889

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Dublör 6.6 25,407

Yedi Psikopat
2012 Komedi Dublör 7.2 195,752
2012 Dram Dublör 5.9 226

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 8,851

Video Oyun Lisesi
2012 Aksiyon Dublör 7.7 11,255

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör 7.2 732,938
2012 Kısa Metraj Dublör 6.9 321
2011 Komedi Dublör 7.6 38,330
2011 Gizem Dublör 3.9 462

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Dublör 4.6 2,752

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Dublör 8.2 211,081

Genç Kurt
2011 Komedi Dublör 7.7 98,061
2011 Komedi Dublör 7.2 27,819
2011 Komedi Dublör 7.7 149,301
2011 Dram Dublör 7.8 90,504
2011 Komedi Dublör 7.8 36,343
2010 Komedi Dublör 6.4 18,661
2009 Komedi Dublör 8.2 123,186
2009 Dram Dublör 7.6 8,409
2009 Komedi Dublör 6.7 119,099
2009 Suç Dublör 6.7 37,962
2008 Suç Dublör 8.1 137,681
2008 Komedi Dublör 6.1 37,477
2005 Komedi Dublör 7.9 118,505
2005 Suç Dublör 6.9 22,009
2005 Suç Dublör 8.2 117,253
2003 Komedi Dublör 7.3 11,295

Kanıt Peşinde
2000 Suç Dublör 7.7 68,726
Film Altyazıları
Gold (2,772) Personal Shopper (2,005) Get Out (1,772) Silence (1,724) Logan (1,643) The Age of Shadows (1,093) Split (1,055) La La Land (1,035) The Fate of the Furious (1,021) Rings (929)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,656) The Flash (5,739) Into the Badlands (3,414) Gotham (2,652) Fargo (2,050) The Blacklist (1,955) Game of Thrones (1,668) Vikings (1,567) The Last Kingdom (1,516) Billions (1,405)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017