Giriş Kayıt
Natalie Padilla

Natalie Padilla


Dublör, Oyuncu

Natalie Padilla, dublör, oyuncu. Awkward. (2011), Vazgeçmem Senden (2012), Video Oyun Lisesi (2012), Make It or Break It (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Dublör 7.2 129,851
2017 Western Dublör 8.5 872
2017 Aksiyon Dublör 7.6 336,886

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.8 143,628
2017 Aksiyon Dublör 7.4 3,035

Çin Seddi
2016 Aksiyon Dublör 6.0 87,038

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 66,320
2016 Gerilim Dublör 5.9 141
2015 Bilim-Kurgu Dublör
Çeşitli
8.5 398
2015 Aksiyon Dublör 6.3 34,728

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 312,541
2015 Aksiyon Dublör 2.8 1,649
2015 Suç Dublör 5.7 804
2015 Komedi Dublör 6.1 2,146
2015 Komedi Dublör 6.6 1,557
2015 Komedi Dublör 3.6 1,050
2015 Korku Dublör 5.1 996

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Dublör 6.5 111,267

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 265,969

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 86,063

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 245,109
2013 Korku Dublör 6.1 9,886
2013 Komedi Oyuncu
Dublör
4.0 2,059

Arınma Gecesi
2013 Korku Dublör 5.7 160,964
2013 Aksiyon Dublör 7.5 162,342

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 170,628
2013 Komedi Dublör 6.9 5,400
2013 Macera Dublör    

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.8 1,073

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Dublör 6.6 26,079

Yedi Psikopat
2012 Komedi Dublör 7.2 202,640
2012 Dram Dublör 5.9 226

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 9,405

Video Oyun Lisesi
2012 Aksiyon Dublör 7.7 11,539

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör 7.2 753,659
2012 Kısa Metraj Dublör 6.9 321
2011 Komedi Dublör 7.6 39,074
2011 Gizem Dublör 3.9 462

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Dublör 4.6 2,752

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Dublör 8.2 222,615

Genç Kurt
2011 Aksiyon Dublör 7.7 104,583
2011 Komedi Dublör 7.2 28,311
2011 Komedi Dublör 7.7 154,701
2011 Dram Dublör 7.8 94,261
2011 Komedi Dublör 7.8 37,787
2010 Komedi Dublör 6.4 19,339
2009 Komedi Dublör 8.2 126,013
2009 Suç Dublör 6.7 39,795
2009 Dram Dublör 7.6 8,607
2009 Komedi Dublör 6.7 121,034
2008 Suç Dublör 8.1 141,898
2008 Komedi Dublör 6.1 38,374
2005 Komedi Dublör 7.9 122,280

Kriminal
2005 Suç Dublör 8.1 122,614
2005 Suç Dublör 7.0 22,564
2003 Komedi Dublör 7.2 12,037

Kanıt Peşinde
2000 Suç Dublör 7.7 69,931
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017