Giriş Kayıt
Natalie Padilla

Natalie Padilla


Dublör, Oyuncu, Sanat Bölümü

Natalie Padilla, dublör, oyuncu, sanat bölümü. Awkward. (2011), Vazgeçmem Senden (2012), Video Oyun Lisesi (2012), Make It or Break It (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör 8.1 143,440
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 1,330

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 7.0 96,077

Çin Seddi
2016 Aksiyon Dublör 6.0 67,534

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 61,003
2016 Gerilim Dublör 5.9 141
2015 Komedi Dublör 6.3 32,110
2015 Bilim-Kurgu Dublör
Çeşitli
8.5 398

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 303,614
2015 Aksiyon Dublör 2.8 1,649
2015 Suç Dublör 5.7 804
2015 Komedi Dublör 6.1 1,911
2015 Komedi Dublör 6.6 1,557
2015 Komedi Dublör 3.6 1,050
2015 Korku Dublör 5.1 996

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Dublör 6.5 107,292

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 257,656

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 83,159

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 239,136
2013 Korku Dublör 6.1 9,886
2013 Komedi Oyuncu
Dublör
4.0 2,059

Arınma Gecesi
2013 Korku Dublör 5.7 155,624
2013 Aksiyon Dublör 7.5 156,697

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 167,177
2013 Komedi Dublör 6.9 5,400
2013 Macera Dublör    

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.7 889

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Dublör 6.6 25,407

Yedi Psikopat
2012 Komedi Dublör 7.2 197,653
2012 Dram Dublör 5.9 226

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 8,995

Video Oyun Lisesi
2012 Aksiyon Dublör 7.7 11,343

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör 7.2 738,490
2012 Kısa Metraj Dublör 6.9 321
2011 Komedi Dublör 7.6 38,538
2011 Gizem Dublör 3.9 462

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Dublör 4.6 2,752

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Dublör 8.2 213,289

Genç Kurt
2011 Komedi Dublör 7.7 99,258
2011 Komedi Dublör 7.2 27,965
2011 Komedi Dublör 7.7 150,808
2011 Dram Dublör 7.8 91,797
2011 Komedi Dublör 7.8 36,685
2010 Komedi Dublör 6.4 18,844
2009 Komedi Dublör 8.2 123,950
2009 Dram Dublör 7.6 8,472
2009 Komedi Dublör 6.7 119,668
2009 Suç Dublör 6.7 38,425
2008 Suç Dublör 8.1 138,757
2008 Komedi Dublör 6.1 37,718
2005 Komedi Dublör 7.9 119,628
2005 Suç Dublör 7.0 22,128
2005 Suç Dublör 8.1 118,713
2003 Komedi Dublör 7.3 11,507

Kanıt Peşinde
2000 Suç Dublör 7.7 69,064
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017