Giriş Kayıt
Natalie Padilla

Natalie Padilla


Dublör, Oyuncu

Natalie Padilla, dublör, oyuncu. Awkward. (2011), Vazgeçmem Senden (2012), Video Oyun Lisesi (2012), Make It or Break It (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör 7.6 303,263

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.8 139,043
2017 Aksiyon Dublör 7.1 1,686

Çin Seddi
2016 Aksiyon Dublör 6.0 83,419

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 65,314
2016 Gerilim Dublör 5.9 141
2015 Bilim-Kurgu Dublör
Çeşitli
8.5 398
2015 Aksiyon Dublör 6.3 34,092

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 310,728
2015 Aksiyon Dublör 2.8 1,649
2015 Suç Dublör 5.7 804
2015 Komedi Dublör 6.1 2,107
2015 Komedi Dublör 6.6 1,557
2015 Komedi Dublör 3.6 1,050
2015 Korku Dublör 5.1 996

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Dublör 6.5 110,468

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 264,533

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 85,135

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 243,587
2013 Korku Dublör 6.1 9,886
2013 Komedi Oyuncu
Dublör
4.0 2,059

Arınma Gecesi
2013 Korku Dublör 5.7 159,821
2013 Aksiyon Dublör 7.5 160,964

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 169,811
2013 Komedi Dublör 6.9 5,400
2013 Macera Dublör    

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.8 1,073

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Dublör 6.6 25,982

Yedi Psikopat
2012 Komedi Dublör 7.2 201,412
2012 Dram Dublör 5.9 226

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 9,263

Video Oyun Lisesi
2012 Aksiyon Dublör 7.7 11,507

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör 7.2 750,203
2012 Kısa Metraj Dublör 6.9 321
2011 Komedi Dublör 7.6 38,946
2011 Gizem Dublör 3.9 462

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Dublör 4.6 2,752

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Dublör 8.2 220,295

Genç Kurt
2011 Aksiyon Dublör 7.7 103,678
2011 Komedi Dublör 7.2 28,228
2011 Komedi Dublör 7.7 153,566
2011 Dram Dublör 7.8 93,725
2011 Komedi Dublör 7.8 37,547
2010 Komedi Dublör 6.4 19,217
2009 Komedi Dublör 8.2 125,537
2009 Suç Dublör 6.7 39,351
2009 Dram Dublör 7.6 8,582
2009 Komedi Dublör 6.7 120,736
2008 Suç Dublör 8.1 141,189
2008 Komedi Dublör 6.1 38,226
2005 Komedi Dublör 7.9 121,833
2005 Suç Dublör 8.1 121,608
2005 Suç Dublör 7.0 22,461
2003 Komedi Dublör 7.2 11,915

Kanıt Peşinde
2000 Suç Dublör 7.7 69,746
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017