Giriş Kayıt
Natalie Padilla

Natalie Padilla


Dublör, Oyuncu

Natalie Padilla, dublör, oyuncu. Awkward. (2011), Vazgeçmem Senden (2012), Video Oyun Lisesi (2012), Make It or Break It (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Dublör 6.7 251,745
2017 Western Dublör 8.4 26,224
2017 Aksiyon Dublör 7.5 411,550

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.7 160,740
2017 Aksiyon Dublör 7.5 6,118

Çin Seddi
2016 Aksiyon Dublör 6.0 98,338

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 70,554
2016 Gerilim Dublör 5.9 141
2015 Bilim-Kurgu Dublör
Çeşitli
8.5 398
2015 Aksiyon Dublör 6.3 37,075

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 320,230
2015 Aksiyon Dublör 2.8 1,649
2015 Suç Dublör 5.7 804
2015 Komedi Dublör 6.1 2,363
2015 Komedi Dublör 6.6 1,557
2015 Komedi Dublör 3.6 1,050
2015 Korku Dublör 5.1 996

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Dublör 6.5 115,215

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 271,335

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 88,901

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 250,662
2013 Korku Dublör 6.1 9,886
2013 Komedi Oyuncu
Dublör
4.0 2,059

Arınma Gecesi
2013 Korku Dublör 5.7 166,354
2013 Aksiyon Dublör 7.5 171,182

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 174,502
2013 Komedi Dublör 6.9 5,400
2013 Macera Dublör    

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.7 1,126

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Dublör 6.6 26,534

Yedi Psikopat
2012 Komedi Dublör 7.2 211,573
2012 Dram Dublör 5.9 226

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 10,033

Video Oyun Lisesi
2012 Aksiyon Dublör 7.7 11,792

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör 7.2 767,215
2012 Kısa Metraj Dublör 6.9 321
2011 Komedi Dublör 7.6 39,619
2011 Gizem Dublör 3.9 462

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Dublör 4.6 2,752

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Dublör 8.1 228,966

Genç Kurt
2011 Aksiyon Dublör 7.7 108,447
2011 Komedi Dublör 7.2 28,677
2011 Komedi Dublör 7.7 161,150
2011 Dram Dublör 7.8 96,803
2011 Komedi Dublör 7.8 38,887
2010 Komedi Dublör 6.4 19,919
2009 Komedi Dublör 8.2 128,267
2009 Suç Dublör 6.7 41,628
2009 Dram Dublör 7.6 8,714
2009 Komedi Dublör 6.7 122,582
2008 Suç Dublör 8.1 145,132
2008 Komedi Dublör 6.1 39,011
2005 Komedi Dublör 7.9 124,536

Kriminal
2005 Suç Dublör 8.1 127,087
2005 Suç Dublör 7.0 23,025
2003 Komedi Dublör 7.2 12,519

Kanıt Peşinde
2000 Suç Dublör 7.7 71,030
Dizi Altyazıları
Westworld (18,192) La casa de papel (3,563) Into the Badlands (2,691) The Flash (2,504) Supernatural (2,430) Legion (2,386) Krypton (2,231) Fear the Walking Dead (1,971) The Big Bang Theory (1,707) Gotham (1,652)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018