Giriş Kayıt
Natalie Padilla

Natalie Padilla


Dublör, Oyuncu

Natalie Padilla, dublör, oyuncu. Awkward. (2011), Vazgeçmem Senden (2012), Video Oyun Lisesi (2012), Make It or Break It (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör    

Çin Seddi
2016 Aksiyon Dublör 6.3 8,245

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 52,502
2016 Gerilim Dublör 5.9 141
2015 Komedi Dublör 6.3 29,916
2015 Bilim-Kurgu Dublör
Çeşitli
8.5 398

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 289,789
2015 Aksiyon Dublör 2.8 1,617
2015 Suç Dublör 5.7 804
2015 Komedi Dublör 6.2 1,719
2015 Komedi Dublör 6.6 1,557
2015 Komedi Dublör 3.6 1,050
2015 Korku Dublör 5.1 996

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Dublör 6.5 102,737

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 250,199

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 80,166

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 232,958
2013 Korku Dublör 6.1 9,287
2013 Komedi Oyuncu
Dublör
4.0 2,059
2013 Aksiyon Dublör 7.5 149,070

Arınma Gecesi
2013 Korku Dublör 5.7 150,229

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 162,855
2013 Komedi Dublör 6.9 5,400
2013 Macera Dublör    

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.7 889

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Dublör 6.6 25,094

Yedi Psikopat
2012 Komedi Dublör 7.2 192,170
2012 Dram Dublör 5.9 226

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 8,529

Video Oyun Lisesi
2012 Aksiyon Dublör 7.7 11,089

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör 7.2 721,146
2012 Kısa Metraj Dublör 6.9 321
2011 Komedi Dublör 7.7 37,875
2011 Gizem Dublör 3.9 462

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Dublör 4.6 2,752

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Dublör 8.2 206,641

Genç Kurt
2011 Komedi Dublör 7.7 95,010
2011 Komedi Dublör 7.2 27,593
2011 Komedi Dublör 7.8 145,643
2011 Dram Dublör 7.8 86,736
2011 Komedi Dublör 7.8 35,663
2010 Komedi Dublör 6.4 18,340
2009 Komedi Dublör 8.2 121,850
2009 Dram Dublör 7.6 8,324
2009 Komedi Dublör 6.7 118,220
2009 Suç Dublör 6.7 36,978
2008 Suç Dublör 8.1 135,635
2008 Komedi Dublör 6.1 37,085
2005 Komedi Dublör 7.9 115,678
2005 Suç Dublör 6.9 21,757
2005 Suç Dublör 8.2 114,817
2003 Komedi Dublör 7.3 10,987

Kanıt Peşinde
2000 Suç Dublör 7.7 68,180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017