Giriş Kayıt
Jenna Sykes

Jenna Sykes


Kameraman, Oyuncu

Jenna Sykes, kameraman, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jenna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Diriliş
2014 Dram Çeşitli 7.4 13,915
2013 Suç Kameraman 6.3 43
2013 Komedi Çeşitli 7.9 18,066

Vampir Günlükleri
2009 Dram Çeşitli 7.8 232,271
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 11,939
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017