Giriş Kayıt
Peter Hodgins

Peter Hodgins


Oyuncu

Peter Hodgins, oyuncu.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 8.0 5

Ölümün ABC'si
2014 Komedi Oyuncu 5.5 5,834
2014 Komedi Oyuncu 5.3 6
2011 Korku Oyuncu 4.8 59
Dizi Altyazıları
Vikings (14,148) Supernatural (6,101) Mr. Robot (5,595) The Big Bang Theory (4,817) Gotham (3,809) Game of Thrones (3,634) Arrow (2,777) Shameless (2,669) The Flash (2,615) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,559)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017