Giriş Kayıt
Jim Ed Wills

Jim Ed Wills


Kameraman, Oyuncu, Sesler, Yönetmen Asistanı

Jim Ed Wills, kameraman, oyuncu, sesler, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 4.6 156
2016 Biyografi Kameraman 7.0 20,335

Köstebek
2016 Suç Kameraman 6.5 29,908
2016 Dram Kameraman 7.5 1,819
2015 Dram Kameraman 5.5 1,699
2015 Dram Kameraman 6.2 540
2014 Dram Kameraman 8.1 15,053

Kennedy Suikastı
2013 Dram Oyuncu
Kameraman
5.1 12
2013 Dram Oyuncu    
2012 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.4 210,150
2011 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 8.3 6
2010 Kısa Metraj Kameraman 6.8 12
2010 Kısa Metraj Kameraman 6.1 8
2010 Kısa Metraj Sesler
Senarist
Yönetmen
   
Film Altyazıları
Baywatch (15,948) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,382) Dangal (2,594) 6 Days (2,563) Dunkirk (2,382) Lady Macbeth (2,358) Security (1,942) King Arthur: Legend of the Sword (1,463) Wakefield (1,373) Alien: Covenant (1,118)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,002) The Defenders (5,741) Rick and Morty (4,320) The Strain (2,989) Suits (2,146) The Sinner (1,662) Mr. Mercedes (1,506) Fargo (1,293) Breaking Bad (1,136) Preacher (1,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017