Giriş Kayıt
Jim Ed Wills

Jim Ed Wills


Kameraman, Oyuncu, Sesler, Yönetmen Asistanı

Jim Ed Wills, kameraman, oyuncu, sesler, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 4.6 156
2016 Biyografi Kameraman 7.0 21,530

Köstebek
2016 Suç Kameraman 6.5 31,167
2016 Dram Kameraman 7.5 1,850
2015 Dram Kameraman 5.6 1,759
2015 Dram Kameraman 6.2 540
2014 Dram Kameraman 8.1 15,441

Kennedy Suikastı
2013 Dram Oyuncu
Kameraman
5.1 12
2013 Dram Oyuncu    
2012 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.4 211,784
2011 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 8.3 6
2010 Kısa Metraj Kameraman 6.8 12
2010 Kısa Metraj Kameraman 6.1 8
2010 Kısa Metraj Sesler
Senarist
Yönetmen
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017