Giriş Kayıt
Jim Ed Wills

Jim Ed Wills


Kameraman, Oyuncu, Sesler, Yönetmen Asistanı

Jim Ed Wills, kameraman, oyuncu, sesler, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 4.6 156
2016 Biyografi Kameraman 7.1 17,108

Köstebek
2016 Suç Kameraman 6.5 27,387
2016 Dram Kameraman 7.5 1,745
2015 Dram Kameraman 5.6 1,544
2015 Dram Kameraman 6.2 540
2014 Dram Kameraman 8.0 14,051

Kennedy Suikastı
2013 Dram Oyuncu
Kameraman
5.1 12
2013 Dram Oyuncu    
2012 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.4 207,461
2011 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 8.3 6
2010 Kısa Metraj Kameraman 6.8 12
2010 Kısa Metraj Kameraman 6.1 8
2010 Kısa Metraj Sesler
Senarist
Yönetmen
   
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017