Giriş Kayıt
Jim Ed Wills

Jim Ed Wills


Kameraman, Oyuncu, Sesler, Yönetmen Asistanı

Jim Ed Wills, kameraman, oyuncu, sesler, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 4.6 156
2016 Biyografi Kameraman 7.0 23,236

Köstebek
2016 Suç Kameraman 6.5 32,439
2016 Dram Kameraman 7.5 1,898
2015 Dram Kameraman 5.6 1,853
2015 Dram Kameraman 6.2 540
2014 Dram Kameraman 8.1 16,011

Kennedy Suikastı
2013 Dram Oyuncu
Kameraman
5.1 12
2013 Dram Oyuncu 3.8 8
2012 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.4 214,493
2011 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 8.3 6
2010 Kısa Metraj Kameraman 6.8 12
2010 Kısa Metraj Kameraman 6.1 8
2010 Kısa Metraj Sesler
Senarist
Yönetmen
   
Dizi Altyazıları
Vikings (12,174) Shameless (6,967) Black Mirror (5,767) The Flash (4,129) Star Trek: Discovery (2,311) The Big Bang Theory (1,480) Bron/Broen (1,145) Supergirl (1,104) Black Lightning (1,057) Stranger Things (1,028)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018