Giriş Kayıt
Jim Ed Wills

Jim Ed Wills


Kameraman, Oyuncu, Sesler, Yönetmen Asistanı

Jim Ed Wills, kameraman, oyuncu, sesler, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.5 73
2016 Biyografi Kameraman 7.1 15,060

Köstebek
2016 Suç Kameraman 6.5 25,249
2016 Dram Kameraman 7.5 1,672
2015 Dram Kameraman 5.5 1,373
2015 Dram Kameraman 6.2 540
2014 Dram Kameraman 8.0 13,839

Kennedy Suikastı
2013 Dram Oyuncu
Kameraman
5.1 12
2013 Dram Oyuncu    
2012 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.4 205,707
2011 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 8.3 6
2010 Kısa Metraj Kameraman 6.8 12
2010 Kısa Metraj Kameraman 6.1 8
2010 Kısa Metraj Sesler
Senarist
Yönetmen
   
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,748) Live by Night (6,109) Hidden Figures (5,472) Rogue One (4,909) Split (4,607) Paterson (3,822) Assassin's Creed (3,794) Patriots Day (3,599) Allied (3,266) Passengers (1,523)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017