Giriş Kayıt
Prashant Pillai

Prashant Pillai


Müzisyen, Müzisyen

Prashant Pillai, müzisyen, müzisyen. Shaitan (2011), Amen (2013), 5 Sundarikal (2013), Double Barrel (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Müzik 7.4 380
2015 Aksiyon Müzik
Müzik
5.4 548
2015 Komedi Müzik 5.9 415
2014 Komedi Müzik 5.2 148
2013 Aile Müzik 6.7 586
2013 Dram Müzik
Müzik
7.8 1,878
2013 Suç Müzik 6.2 2,063
2013 Komedi Müzik 4.1 117
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
7.3 5,602
2011 Dram Müzik
Müzik
7.2 379
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,305) Assassin's Creed (5,568) Passengers (4,284) Doctor Strange (3,898) Allied (2,762) Split (2,488) Arrival (2,288) xXx: Return of Xander Cage (2,261) Forushande (2,057) Moana (1,785)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,966) Taboo (4,357) Arrow (3,995) Legion (3,766) Vikings (3,588) Blindspot (3,046) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,012) Suits (2,722) Black Sails (2,715) Legends of Tomorrow (2,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017