Giriş Kayıt
Ralph Ruiz

Ralph Ruiz


Oyuncu

Ralph Ruiz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 5.4 832
2013 Gizem Oyuncu 8.0 36

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 295,632
2010 Romantik Oyuncu    

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Oyuncu 6.6 185,438
Film Altyazıları
Live by Night (9,470) Why Him? (6,581) Rogue One (3,351) Resident Evil: The Final Chapter (3,318) Patriots Day (2,377) Assassin's Creed (2,094) Hidden Figures (1,994) Paterson (1,294) Split (1,237) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,062) Black Sails (4,169) Into the Badlands (3,215) Legion (2,374) The 100 (2,127) Vikings (1,811) Taken (1,535) The Originals (1,455) Designated Survivor (1,442) Game of Thrones (1,385)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017