Giriş Kayıt
Ralph Ruiz

Ralph Ruiz


Oyuncu

Ralph Ruiz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 5.4 832
2013 Gizem Oyuncu 8.0 36

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 294,076
2010 Romantik Oyuncu    

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Oyuncu 6.6 184,384
Dizi Altyazıları
Taboo (9,163) The 100 (8,842) Supernatural (6,430) The Big Bang Theory (5,692) Black Sails (5,217) Legion (3,954) Vikings (3,312) Blindspot (3,141) Arrow (3,030) Colony (2,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017