Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Chas Pangburn

Chas Pangburn (30)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Charles Hales Pangburn IV, 02 Aralık 1986 Honolulu, Hawaii, ABD doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Dependence (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charles Hales Pangburn IV
Doğum Tarihi: 02 Aralık 1986
Doğum Yeri: Honolulu, Hawaii, ABD
Diğer Bir İsmi: Chas! Pangburn
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 28 Belgesel 7.1 342
2013 27 Dram Kameraman
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
4.9 134
2012 26 Belgesel 7.2 1,028
2012 26 Belgesel 7.5 142
2012 26 Belgesel 7.7 17,148
2012 26 Kısa Metraj 6.2 296
2011 25 Belgesel 7.2 69
2011 25 Kısa Metraj 7.0 91
2011 25 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.7 598
2010 Reality-TV Çeşitli 5.9 2,710
2006 20 Suç Oyuncu 6.2 1,430
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017