Giriş Kayıt
Khalid Klein

Khalid Klein


Oyuncu

Khalid Karimzadeh, oyuncu. Heroes Reborn (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Khalid Karimzadeh
Takma İsmi: Kali
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

Molly'nin Oyunu
2017 Biyografi Oyuncu 7.5 53,905
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 15,303
2015 Dram Oyuncu 7.1 14,529
2014 Suç Oyuncu 8.7 311
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,122) Den of Thieves (2,755) Maze Runner: The Death Cure (2,453) Hostiles (2,313) Winchester (2,272) 12 Strong (2,089) Submergence (1,719) Peter Rabbit (1,272) The Commuter (1,175) A martfüi rém (903)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,169) Supernatural (4,035) The Flash (3,403) The Terror (2,817) The Big Bang Theory (2,583) Legion (2,516) Gotham (2,254) The Expanse (2,044) The Crossing (1,922) Arrow (1,909)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018