Giriş Kayıt
Rick Craft

Rick Craft


Sanat Bölümü, Kameraman, Sanat Yönetmeni, Görüntü Yönetmeni

Rick Craft, sanat bölümü, kameraman, sanat yönetmeni, görüntü yönetmeni. Late Phases (2014), Revenge of the Green Dragons (2014), Burning Blue (2013), In-Lawfully Yours (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü    
2017 Suç Sanat Bölümü 4.5 129
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.8 699
2016 Dram Oyuncu 5.5 4,787
2016 Korku Sanat Yönetmeni 4.0 503
2016 Aksiyon Kameraman 5.1 273
2015 Dram Sanat Bölümü 6.5 390
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 2,877
2014 Dram Sanat Bölümü 5.9 4,352
2014 Dram Kameraman 6.6 696
2013 Dram Sanat Bölümü 6.4 419
2013 Dram Sanat Bölümü 7.2 35
2013 Romantik Görüntü Yönetmeni 6.4 14
2013 Biyografi Sanat Bölümü 5.7 1,061
2012 Komedi Kameraman
Sanat Bölümü
   
2012 Korku Kameraman 3.0 1,076
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017