Giriş Kayıt
Ozkan Yilmaz

Ozkan Yilmaz


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Oyuncu

Ozkan Yilmaz, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 32
2015 Dram Yönetmen Asistanı    
2012 Dram Yapımcı 6.5 17
2010 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 3,663
2006 Dram Yapım Yöneticisi 8.0 8,105
1959 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017