Giriş Kayıt
Ozkan Yilmaz

Ozkan Yilmaz


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Oyuncu

Ozkan Yilmaz, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Buğday
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 510
2017 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 48
2012 Dram Yapımcı 6.7 18
2010 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 3,819
2006 Dram Yapım Yöneticisi 8.0 8,530
1959 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,828) Blade Runner 2049 (3,518) Jigsaw (2,640) Last Flag Flying (2,433) The Man from Earth: Holocene (2,413) Geostorm (2,378) The Open House (1,345) Dunkirk (1,187) The Foreigner (1,052) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,156) Black Mirror (5,650) Supernatural (4,724) The Big Bang Theory (4,061) Shameless (2,660) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,579) The Blacklist (2,234) The Flash (1,915) The X Files (1,899) Knightfall (1,492)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018