Giriş Kayıt
Ozkan Yilmaz

Ozkan Yilmaz


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Oyuncu

Ozkan Yilmaz, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Buğday
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 589
2017 Dram Yönetmen Asistanı 5.4 104
2012 Dram Yapımcı 6.7 19
2010 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 3,953
2006 Dram Yapım Yöneticisi 8.0 8,892
1959 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018