Giriş Kayıt
Ozkan Yilmaz

Ozkan Yilmaz


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Oyuncu

Ozkan Yilmaz, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Buğday
2017 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 107
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 33
2012 Dram Yapımcı 6.7 18
2010 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 3,722
2006 Dram Yapım Yöneticisi 8.0 8,279
1959 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017