Giriş Kayıt
Stephen Buhagiar

Stephen Buhagiar


Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Stephen Buhagiar, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapım Yöneticisi 9.2 21
2016 Dram Oyuncu 4.2 96,181
2014 Dram Oyuncu 6.9 178
2013 Dram Oyuncu    
2009 Macera Oyuncu 7.2 55,158
2007 Biyografi Oyuncu 5.9 2,485
Film Altyazıları
Live by Night (12,844) Resident Evil: The Final Chapter (5,968) Why Him? (5,539) Rogue One (4,068) Patriots Day (3,215) Hidden Figures (3,058) Assassin's Creed (3,043) Paterson (2,217) Allied (2,206) Split (2,198)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017