Giriş Kayıt
Stephen Buhagiar

Stephen Buhagiar


Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Stephen Buhagiar, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapım Yöneticisi 9.2 21
2016 Dram Oyuncu 4.1 93,823
2014 Dram Oyuncu 6.9 178
2013 Dram Oyuncu    
2009 Macera Oyuncu 7.2 54,797
2007 Biyografi Oyuncu 5.9 2,485
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (10,298) Assassin's Creed (8,868) Doctor Strange (5,197) Allied (4,356) Passengers (3,028) Moana (3,017) Arrival (2,788) Forushande (2,668) Split (2,473) Lion (2,186)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,711) The Flash (6,455) Vikings (4,347) Supernatural (3,243) Blindspot (2,972) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,610) Suits (2,569) Sherlock (2,565) Black Sails (2,011) Arrow (2,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017