Giriş Kayıt
Brian C. Harnick

Brian C. Harnick


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Brian C. Harnick, kameraman, görüntü yönetmeni.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Görüntü Yönetmeni    
2015 Korku Görüntü Yönetmeni 6.4 2,303
2014 Dram Kameraman 6.9 3,080
2014 Korku Görüntü Yönetmeni 7.2 29
2013 Belgesel Kameraman 6.1 72

Zihin Oyunları
2011 Belgesel Kameraman 8.6 2,009
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,784) Blade Runner 2049 (3,449) Jigsaw (2,482) Geostorm (2,278) Last Flag Flying (1,687) The Man from Earth: Holocene (1,484) Dunkirk (1,278) It (1,027) The Foreigner (997) Justice League (783)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,549) Shameless (5,906) Black Mirror (5,770) Star Trek: Discovery (3,337) The Big Bang Theory (3,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,130) Supernatural (3,079) The X Files (2,103) The Gifted (1,931) The Blacklist (1,609)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018