Giriş Kayıt
Brian C. Harnick

Brian C. Harnick


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Brian C. Harnick, kameraman, görüntü yönetmeni.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Görüntü Yönetmeni    
2015 Korku Görüntü Yönetmeni 6.4 1,794
2014 Dram Kameraman 6.9 3,080
2014 Korku Görüntü Yönetmeni 7.2 29
2013 Belgesel Kameraman 6.1 72

Zihin Oyunları
2011 Belgesel Kameraman 8.6 2,009
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017