Giriş Kayıt
Sam Baixauli

Sam Baixauli


Editör, Kameraman, Yapımcı, Senarist

Sam Baixauli, editör, kameraman, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 7.9 6,042
2016 Korku Editör 4.2 84
2014 Korku Editör 4.9 244

İyi Günler Ramon
2013 Dram Editör 7.7 2,181
2013 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.3 7
2011 Suç Kameraman 6.8 50
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,973) Hostiles (3,313) Red Sparrow (2,890) Maze Runner: The Death Cure (2,866) Wildling (2,603) 12 Strong (1,934) The Commuter (1,187) Peter Rabbit (858) A Quiet Place (673) Submergence (604)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,488) The Terror (4,993) The Flash (2,559) Legion (2,529) The Crossing (2,130) Supernatural (1,708) The Big Bang Theory (1,644) Vikings (1,617) Lucifer (1,591) Fear the Walking Dead (1,485)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018