Giriş Kayıt
Erica Rosbe

Erica Rosbe


Senarist

Erica Rosbe, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist 7.0 212
2015 Komedi Senarist 8.3 982
2013 Animasyon Senarist 9.3 178,700

Macera Adası 2
2013 Macera Senarist 5.0 1,195

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Çeşitli 6.6 294,992
2010 Komedi Çeşitli 5.5 1,258
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,709) The Foreigner (6,713) Stronger (5,815) Flatliners (4,697) Dunkirk (3,675) Beyond Skyline (2,935) American Made (2,427) Kingsman: The Golden Circle (2,122) It (1,946) Loving Vincent (1,849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017