Giriş Kayıt
Erica Rosbe

Erica Rosbe


Senarist

Erica Rosbe, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist    
2015 Komedi Senarist 8.3 942
2013 Animasyon Senarist 9.3 143,949

Macera Adası 2
2013 Macera Senarist 5.0 1,195

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Çeşitli 6.6 290,581
2010 Komedi Çeşitli 5.5 1,258
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,947) Rick and Morty (4,195) The Defenders (3,264) The Strain (2,911) Suits (1,847) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,100) Fargo (1,057) The Last Ship (986) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017