Giriş Kayıt
Roshan Prince

Roshan Prince


Oyuncu, Müzisyen

Roshan Prince, oyuncu, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.7 16
2017 Dram Oyuncu
Müzik
   
2016 Gerilim Oyuncu 5.8 10
2016 Dram Oyuncu 5.9 19
2014 Komedi Oyuncu 5.9 28
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 44
2013 Komedi Oyuncu 6.3 154
Dizi Altyazıları
Westworld (6,821) The 100 (3,202) The Expanse (2,641) La casa de papel (1,953) The Crossing (1,659) Colony (1,502) 12 Monkeys (1,206) Genius (1,056) Into the Badlands (1,037) Vikings (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018