Giriş Kayıt
Roshan Prince

Roshan Prince


Oyuncu, Müzisyen

Roshan Prince, oyuncu, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu
Müzik
   
2016 Gerilim Oyuncu 5.8 10
2016 Dram Oyuncu 5.9 19
2014 Komedi Oyuncu 5.9 28
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 44
2013 Komedi Oyuncu 6.3 154
Film Altyazıları
Dunkirk (5,494) It (3,627) The Mountain Between Us (2,585) Mother! (1,709) American Made (1,527) Kingsman: The Golden Circle (1,484) Stronger (914) The Foreigner (766) Loving Vincent (719) Detroit (704)
Dizi Altyazıları
Shameless (5,937) Vikings (4,495) Game of Thrones (3,236) Mr. Robot (2,459) Supernatural (1,897) Lucifer (1,579) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,438) Manhunt: Unabomber (1,403) Arrow (1,356)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017