Giriş Kayıt
Roshan Prince

Roshan Prince


Oyuncu, Müzisyen

Roshan Prince, oyuncu, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu
Müzik
   
2016 Gerilim Oyuncu 5.8 10
2016 Dram Oyuncu 5.9 19
2014 Komedi Oyuncu 5.9 28
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 44
2013 Komedi Oyuncu 6.3 154
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,725) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,933) Black Mirror (2,671) American Crime Story (1,468) The X Files (1,429) Star Trek: Discovery (1,247) Supernatural (1,235) McMafia (1,120) Altered Carbon (1,104)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018