Giriş Kayıt
Roshan Prince

Roshan Prince


Oyuncu

Roshan Prince, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 5.8 10
2016 Dram Oyuncu 5.9 19
2014 Komedi Oyuncu 5.9 28
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 44
2013 Komedi Oyuncu 6.3 154
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,476) Allied (10,330) Moana (8,402) Assassin's Creed (7,589) Lion (5,293) Arrival (4,209) Hacksaw Ridge (3,241) Fences (3,039) Nocturnal Animals (2,845) Forushande (2,682)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,212) Supernatural (7,867) Vikings (5,055) The Expanse (5,042) The Big Bang Theory (4,103) Suits (3,877) Legion (3,536) The Blacklist (3,411) Arrow (3,324) Sherlock (3,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017