Giriş Kayıt
Paolo Arriola

Paolo Arriola


Kameraman, Oyuncu

Paolo Arriola, kameraman, oyuncu. Zaman Sapması (2014), Köpekbalığı İstilası (2013), The Kitchen (2012), Blue Dream (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Müzikal Kameraman    
2017 Spor Kameraman    
2017 Bilim-Kurgu Kameraman    
2017 Gerilim Kameraman    
2016 Aksiyon Kameraman 3.6 207
2016 Korku Kameraman 3.0 20
2016 Gerilim Kameraman 4.6 21
2015 Belgesel Kameraman 8.0 583
2014 Aksiyon Kameraman 3.1 696

Zaman Sapması
2014 Bilim-Kurgu Kameraman 6.5 32,399
2013 Gerilim Kameraman 4.4 218
2013 Komedi Kameraman 6.8 313
2013 Dram Kameraman 7.7 826

Köpekbalığı İstilası
2013 Korku Kameraman 3.3 37,311
2012 Aksiyon Kameraman 3.6 491
2012 Komedi Kameraman
Oyuncu
5.0 1,373
2012 Korku Kameraman 3.5 567
2012 Komedi Kameraman 3.8 139

Çarpışma Noktası
2012 Aksiyon Kameraman    
2012 Western Kameraman 2.9 109
2012 Komedi Kameraman 4.0 109
2012 Gerilim Kameraman    
2011 Korku Kameraman 3.7 334
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017