Giriş Kayıt
Paolo Arriola

Paolo Arriola


Kameraman, Oyuncu

Paolo Arriola, kameraman, oyuncu. Zaman Sapması (2014), The Kitchen (2012), Blue Dream (2013), Kobe Bryant's Muse (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Müzikal Kameraman    
2016 Aksiyon Kameraman 3.6 207
2016 Korku Kameraman 3.0 20
2016 Gerilim Kameraman 4.6 21
2015 Belgesel Kameraman 8.0 583
2014 Aksiyon Kameraman 3.1 696

Zaman Sapması
2014 Bilim-Kurgu Kameraman 6.5 31,021
2013 Gerilim Kameraman 4.3 215
2013 Komedi Kameraman 6.8 313
2013 Dram Kameraman 7.7 826

Köpekbalığı İstilası
2013 Korku Kameraman    
2012 Komedi Kameraman
Oyuncu
5.0 1,373
2012 Korku Kameraman 3.5 567
2012 Komedi Kameraman 3.8 139

Çarpışma Noktası
2012 Aksiyon Kameraman    
2012 Western Kameraman 2.9 109
2012 Komedi Kameraman 4.0 109
2012 Gerilim Kameraman    
2011 Korku Kameraman 3.7 334
Film Altyazıları
Gold (3,970) Get Out (2,385) Logan (1,888) La La Land (1,216) The Age of Shadows (1,204) Split (1,193) Rings (1,153) Zashchitniki (1,074) The Great Wall (934) Sand Castle (798)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,840) The Blacklist (3,310) Into the Badlands (2,728) Fargo (2,575) The Last Kingdom (2,494) Doctor Who (2,102) The Expanse (1,533) Vikings (1,488) Game of Thrones (1,485) Supernatural (1,224)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017