Giriş Kayıt
Denis Shvedov

Denis Shvedov


Oyuncu

Denis Shvedov, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.3 179
2017 Aksiyon Oyuncu 3.1 314
2015 Suç Oyuncu 7.3 236
2015 Suç Oyuncu 3.3 129

Yıldız
2014 Komedi Oyuncu 7.1 556

Komiser
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,543
2011 Komedi Oyuncu 6.6 1,486
2010 Aksiyon Oyuncu 7.2 441

Neva Savaşı
2008 Tarihi Oyuncu 5.0 364
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018