Giriş Kayıt
Denis Shvedov

Denis Shvedov


Oyuncu

Denis Shvedov, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 7.3 236

Yıldız
2014 Komedi Oyuncu 7.1 556

Komiser
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,543
2011 Komedi Oyuncu 6.6 1,486
2010 Aksiyon Oyuncu 7.2 441

Neva Savaşı
2008 Tarihi Oyuncu 5.0 364
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,781) Supernatural (7,508) The Expanse (4,631) Vikings (4,165) The Big Bang Theory (3,731) Suits (3,336) Legion (3,313) The Blacklist (3,208) Arrow (3,045) Sherlock (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017