Giriş Kayıt
Xander Corvus

Xander Corvus (28)


Oyuncu

Xander Corvus, 18 Kasım 1988 Columbus, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Spider-Man XXX: A Porn Parody (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Kasım 1988
Doğum Yeri: Columbus, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Xander
Burcu: Akrep
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 26 Yetişkin Oyuncu    
2012 24 Yetişkin Oyuncu 7.2 140
2011 23 Yetişkin Oyuncu    
2011 23 Yetişkin Oyuncu    
2011 23 Yetişkin Oyuncu 5.1 7
Film Altyazıları
Gold (6,017) Get Out (3,135) Logan (2,655) Rings (2,366) The Age of Shadows (1,989) La La Land (1,815) Split (1,683) Sand Castle (1,517) Zashchitniki (1,506) The Great Wall (1,311)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,755) Fargo (3,794) The Last Kingdom (2,470) Into the Badlands (2,253) The Expanse (2,147) Doctor Who (2,031) Vikings (1,761) Game of Thrones (1,739) Better Call Saul (1,663) Supernatural (1,512)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017