Giriş Kayıt
Lori MacFadyen

Lori MacFadyen


Oyuncu, Yapımcı

Lori MacFadyen, oyuncu, yapımcı.

Web Sitesi:
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 4.2 414
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 9
2012 Kısa Metraj Yapımcı 7.4 12
2012 Animasyon Oyuncu 8.4 18
2011 Aksiyon Oyuncu 4.2 500
2011 Dram Oyuncu 5.7 641
Dizi Altyazıları
The Flash (6,451) Black Sails (4,710) Into the Badlands (4,135) Iron Fist (2,919) Vikings (2,112) Legion (2,047) Billions (1,834) Game of Thrones (1,685) Arrow (1,640) The 100 (1,542)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017