Giriş Kayıt
Jennifer Koss

Jennifer Koss


Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Jennifer Koss, yapım yöneticisi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Yapım Yöneticisi 6.2 48
2014 Macera Oyuncu 1.8 1,496
2013 Komedi Çeşitli    
2012 Komedi Yapım Yöneticisi    
2011 Belgesel Çeşitli 7.8 1,899
2011 Komedi Çeşitli 7.2 1,498
2010 Komedi Çeşitli    
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,024) Hostiles (2,662) Den of Thieves (2,608) Maze Runner: The Death Cure (2,134) 12 Strong (1,943) Wildling (1,753) The Commuter (1,002) Peter Rabbit (956) Submergence (761) A Quiet Place (731)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,278) The Terror (3,297) The Flash (2,646) Legion (2,604) The Crossing (2,152) Vikings (1,327) Supernatural (1,300) The Expanse (1,175) The Big Bang Theory (1,088) Fear the Walking Dead (1,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018