Giriş Kayıt
Jennifer Koss

Jennifer Koss


Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Jennifer Koss, yapım yöneticisi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Yapım Yöneticisi 5.7 7
2014 Macera Oyuncu 1.8 1,496
2013 Komedi Çeşitli    
2012 Komedi Yapım Yöneticisi    
2011 Belgesel Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli    
2010 Komedi Çeşitli    
Dizi Altyazıları
The Flash (9,778) Better Call Saul (5,566) Fargo (4,590) Lucifer (3,769) Gotham (3,391) The 100 (3,361) Arrow (3,123) 12 Monkeys (2,593) American Gods (2,420) Supernatural (2,314)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017