Giriş Kayıt
John Ketteringham

John Ketteringham


Oyuncu

John Ketteringham, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Aksiyon Oyuncu 7.6 280,459

Ve Ayna Kırıldı
1980 Suç Oyuncu 6.2 4,922
1969 Savaş Oyuncu 5.6 922
1967 Korku Oyuncu 4.9 1,164

12 Kahraman Haydut
1967 Aksiyon Oyuncu 7.8 55,059

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 Aksiyon Oyuncu 7.0 85,242

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 Aksiyon Oyuncu 7.5 93,284
Dizi Altyazıları
The Flash (6,773) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,328) Legion (1,881) Vikings (1,709) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,555) Legends of Tomorrow (1,535) Arrow (1,423) Game of Thrones (1,386)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017