Giriş Kayıt
John Ketteringham

John Ketteringham


Oyuncu

John Ketteringham, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Aksiyon Oyuncu 7.6 297,280

Ve Ayna Kırıldı
1980 Suç Oyuncu 6.2 5,315
1969 Savaş Oyuncu 5.6 1,018
1967 Korku Oyuncu 4.9 1,226

12 Kahraman Haydut
1967 Aksiyon Oyuncu 7.8 58,440

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 Aksiyon Oyuncu 7.0 90,279

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 Aksiyon Oyuncu 7.5 99,512
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,984) Den of Thieves (2,565) Hostiles (2,544) 12 Strong (2,449) Maze Runner: The Death Cure (2,162) Winchester (1,621) Submergence (1,413) Peter Rabbit (1,402) The Commuter (1,066) Wildling (902)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,854) The Flash (3,349) Supernatural (3,326) The Terror (3,020) Legion (2,901) The Crossing (1,854) The Expanse (1,792) The Big Bang Theory (1,625) Arrow (1,340) Gotham (1,208)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018