Giriş Kayıt
John Ketteringham

John Ketteringham


Oyuncu

John Ketteringham, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Aksiyon Oyuncu 7.6 281,965

Ve Ayna Kırıldı
1980 Suç Oyuncu 6.2 4,922
1969 Savaş Oyuncu 5.6 922
1967 Korku Oyuncu 4.9 1,224

12 Kahraman Haydut
1967 Aksiyon Oyuncu 7.8 55,403

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 Aksiyon Oyuncu 7.0 85,601

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 Aksiyon Oyuncu 7.5 93,807
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,172) Silence (1,869) Gold (1,838) Logan (1,293) The Fate of the Furious (1,032) Fifty Shades Darker (995) Get Out (958) Split (887) La La Land (861) The Age of Shadows (779)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,824) The Flash (6,212) Gotham (2,846) Into the Badlands (2,609) Fargo (1,469) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,358) Vikings (1,269) Billions (1,229) The Blacklist (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017