Giriş Kayıt
John Ketteringham

John Ketteringham


Oyuncu

John Ketteringham, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Aksiyon Oyuncu 7.6 294,879

Ve Ayna Kırıldı
1980 Suç Oyuncu 6.2 5,315
1969 Savaş Oyuncu 5.6 1,018
1967 Korku Oyuncu 4.9 1,226

12 Kahraman Haydut
1967 Aksiyon Oyuncu 7.8 57,964

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 Aksiyon Oyuncu 7.0 89,541

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 Aksiyon Oyuncu 7.5 98,646
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,597) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,904) Black Mirror (2,625) American Crime Story (1,464) The X Files (1,425) Star Trek: Discovery (1,244) Supernatural (1,230) McMafia (1,110) Altered Carbon (1,094)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018