Giriş Kayıt
John Ketteringham

John Ketteringham


Oyuncu

John Ketteringham, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Aksiyon Oyuncu 7.6 278,996

Ve Ayna Kırıldı
1980 Suç Oyuncu 6.2 4,922
1969 Savaş Oyuncu 5.6 922
1967 Korku Oyuncu 4.9 1,164

12 Kahraman Haydut
1967 Aksiyon Oyuncu 7.8 54,787

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 Aksiyon Oyuncu 7.0 84,818

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 Aksiyon Oyuncu 7.5 92,776
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,885) Allied (12,071) Moana (7,685) Lion (5,807) Arrival (4,013) Hacksaw Ridge (3,387) Nocturnal Animals (3,131) Assassin's Creed (2,869) Shut In (2,363) Underworld: Blood Wars (2,301)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,525) Taboo (8,719) The Expanse (7,710) Legion (6,197) Arrow (5,983) The Big Bang Theory (5,854) Vikings (4,808) The Blacklist (3,354) Suits (3,094) Sherlock (3,017)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017