Giriş Kayıt
Rico Hernandez

Rico Hernandez


Editör, Yapımcı

Rico Hernandez, editör, yapımcı. Zincirlenmiş (2012), Geçmişe Özlem 2 (2010), Ölüm Emri (2007), Kapak Güzeli (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı 6.6 705

Zincirlenmiş
2012 Korku Editorial Department 6.4 14,002

Geçmişe Özlem 2
2010 Dram Editorial Department 5.0 591

Kapak Güzeli
2009 Komedi Editorial Department 5.0 19,353

Ölüm Emri
2007 Aksiyon Editorial Department 6.8 63,933
2007 Suç Editorial Department 5.7 9,185
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018