Giriş Kayıt
Rico Hernandez

Rico Hernandez


Editör, Yapımcı

Rico Hernandez, editör, yapımcı. Zincirlenmiş (2012), Geçmişe Özlem 2 (2010), Ölüm Emri (2007), Kapak Güzeli (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı 6.6 705

Zincirlenmiş
2012 Korku Editorial Department 6.4 12,653

Geçmişe Özlem 2
2010 Dram Editorial Department 5.0 565

Kapak Güzeli
2009 Komedi Editorial Department 5.0 18,732

Ölüm Emri
2007 Aksiyon Editorial Department 6.8 61,519
2007 Suç Editorial Department 5.8 8,853
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,765) Live by Night (6,225) Hidden Figures (5,474) Rogue One (4,918) Split (4,608) Paterson (3,828) Assassin's Creed (3,804) Patriots Day (3,600) Allied (3,346) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,109) Arrow (5,382) The Flash (3,294) The 100 (3,288) The Expanse (3,017) Colony (2,396) Designated Survivor (2,152) Vikings (1,863) The Last Kingdom (1,799) The Originals (1,774)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017