Giriş Kayıt
Rico Hernandez

Rico Hernandez


Editör, Yapımcı

Rico Hernandez, editör, yapımcı. Zincirlenmiş (2012), Geçmişe Özlem 2 (2010), Ölüm Emri (2007), Kapak Güzeli (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı 6.6 705

Zincirlenmiş
2012 Korku Editorial Department 6.4 12,653

Geçmişe Özlem 2
2010 Dram Editorial Department 5.0 591

Kapak Güzeli
2009 Komedi Editorial Department 5.0 18,817

Ölüm Emri
2007 Aksiyon Editorial Department 6.8 61,906
2007 Suç Editorial Department 5.8 9,008
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,265) Kidnap (4,391) The Fate of the Furious (4,013) The Boss Baby (2,792) Contratiempo (1,949) Dangal (1,803) The Great Wall (1,560) Get Out (1,353) The LEGO Batman Movie (1,353) The Shack (1,162)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,778) American Gods (6,106) Fargo (4,907) Lucifer (4,868) Into the Badlands (3,028) The 100 (2,968) Arrow (2,656) Twin Peaks (2,397) The Flash (1,940) 12 Monkeys (1,925)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017