Giriş Kayıt
Rico Hernandez

Rico Hernandez


Editör, Yapımcı

Rico Hernandez, editör, yapımcı. Zincirlenmiş (2012), Geçmişe Özlem 2 (2010), Ölüm Emri (2007), Kapak Güzeli (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı 6.6 705

Zincirlenmiş
2012 Korku Editorial Department 6.4 13,449

Geçmişe Özlem 2
2010 Dram Editorial Department 5.0 591

Kapak Güzeli
2009 Komedi Editorial Department 5.0 18,994

Ölüm Emri
2007 Aksiyon Editorial Department 6.8 62,480
2007 Suç Editorial Department 5.8 9,018
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017