Giriş Kayıt
Rico Hernandez

Rico Hernandez


Editör, Yapımcı

Rico Hernandez, editör, yapımcı. Zincirlenmiş (2012), Geçmişe Özlem 2 (2010), Ölüm Emri (2007), Kapak Güzeli (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı 6.6 705

Zincirlenmiş
2012 Korku Editorial Department 6.4 14,002

Geçmişe Özlem 2
2010 Dram Editorial Department 5.0 591

Kapak Güzeli
2009 Komedi Editorial Department 5.0 19,471

Ölüm Emri
2007 Aksiyon Editorial Department 6.8 64,341
2007 Suç Editorial Department 5.7 9,404
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,610) Hostiles (2,977) Maze Runner: The Death Cure (2,567) Wildling (2,442) 12 Strong (1,541) Red Sparrow (1,246) The Commuter (1,050) A Quiet Place (558) Peter Rabbit (520) The Post (516)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,381) The Terror (4,493) Legion (1,891) The Flash (1,629) The Big Bang Theory (1,539) Supernatural (1,538) Lucifer (1,475) Vikings (1,459) Fear the Walking Dead (1,351) Lost in Space (1,254)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018