Giriş Kayıt
Nina Podolska

Nina Podolska


Yapımcı, Oyuncu

Nina Podolska, yapımcı, oyuncu. Snowden (2016) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.3 66,385

Sammy'nin Maceraları 2
2012 Animasyon Çeşitli 5.7 1,435

Unutulan Topraklar
2011 Dram Yapımcı 6.5 523

Askerin Babası
1964 Dram Yapımcı    
1939 Komedi Yapımcı    
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (9,002) Assassin's Creed (8,669) Doctor Strange (4,927) Allied (4,179) Moana (2,888) Forushande (2,606) Arrival (2,582) Split (2,424) Lion (2,098) Passengers (2,011)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,525) The Flash (5,600) Vikings (4,081) Supernatural (3,177) Blindspot (2,778) Suits (2,450) Sherlock (2,367) Black Sails (1,898) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,885) The Big Bang Theory (1,870)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017