Giriş Kayıt
Nina Podolska

Nina Podolska


Yapımcı, Oyuncu

Nina Podolska, yapımcı, oyuncu. Snowden (2016) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.3 88,841

Sammy'nin Maceraları 2
2012 Animasyon Çeşitli 5.7 1,435

Unutulan Topraklar
2011 Dram Yapımcı 6.5 523

Askerin Babası
1964 Dram Yapımcı    
1939 Komedi Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017