Giriş Kayıt
Nina Podolska

Nina Podolska


Yapımcı, Oyuncu

Nina Podolska, yapımcı, oyuncu. Snowden (2016) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.3 104,434

Sammy'nin Maceraları 2
2012 Animasyon Çeşitli 5.7 1,435

Unutulan Topraklar
2011 Dram Yapımcı 6.5 523

Askerin Babası
1964 Dram Yapımcı    
1939 Komedi Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018