Giriş Kayıt
Nina Podolska

Nina Podolska


Yapımcı, Oyuncu

Nina Podolska, yapımcı, oyuncu. Snowden (2016) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.3 72,762

Sammy'nin Maceraları 2
2012 Animasyon Çeşitli 5.7 1,435

Unutulan Topraklar
2011 Dram Yapımcı 6.5 523

Askerin Babası
1964 Dram Yapımcı    
1939 Komedi Yapımcı    
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017