Giriş Kayıt
Lindsay Lamb

Lindsay Lamb


Oyuncu, Yapımcı

Lindsay Lamb, oyuncu, yapımcı. Emma's Chance (2016) yapımıyla biliniyor.

6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 2.4 123
2017 Aile Oyuncu
Yapımcı
5.9 118
2016 Aile Oyuncu 6.2 5
2016 Komedi Oyuncu 5.5 4,165
2016 Dram Oyuncu 6.2 419
2015 Korku 2.5 111
2014 Gerilim Oyuncu 7.8 6
2013 Komedi Oyuncu    

Ölüm Madeni
2012 Gerilim Oyuncu 5.3 2,388
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017