Giriş Kayıt
Lindsay Lamb

Lindsay Lamb


Oyuncu, Yapımcı

Lindsay Lamb, oyuncu, yapımcı. Emma's Chance (2016) yapımıyla biliniyor.

6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Oyuncu 2.5 129
2017 Aile Oyuncu
Yapımcı
5.9 118
2016 Aile Oyuncu 6.2 5
2016 Komedi Oyuncu 5.5 4,165
2016 Dram Oyuncu 6.2 419
2015 Korku 2.5 111
2014 Gerilim Oyuncu 7.8 6
2013 Komedi Oyuncu    

Ölüm Madeni
2012 Gerilim Oyuncu 5.3 2,388
- Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (13,545) Supernatural (5,723) Mr. Robot (5,324) The Big Bang Theory (4,565) Gotham (3,512) Game of Thrones (3,337) Arrow (2,522) The Flash (2,443) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,309) Shameless (2,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017