Giriş Kayıt
Lindsay Lamb

Lindsay Lamb


Oyuncu, Yapımcı

Lindsay Lamb, oyuncu, yapımcı. Emma's Chance (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu
Yapımcı
   
2016 Aile Oyuncu 6.2 5
2016 Komedi Oyuncu 5.5 4,050
2016 Dram Oyuncu 6.2 419
2015 Korku 2.5 111
2015 Komedi Oyuncu    
2014 Gerilim Oyuncu 7.8 6
2013 Komedi Oyuncu    

Ölüm Madeni
2012 Gerilim Oyuncu 5.3 2,388
- Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017