Giriş Kayıt
Lindsay Lamb

Lindsay Lamb


Oyuncu, Yapımcı

Lindsay Lamb, oyuncu, yapımcı. Emma's Chance (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu
Yapımcı
5.9 108
2016 Aile Oyuncu 6.2 5
2016 Komedi Oyuncu 5.5 4,104
2016 Dram Oyuncu 6.2 419
2015 Korku 2.5 111
2015 Komedi Oyuncu    
2014 Gerilim Oyuncu 7.8 6
2013 Komedi Oyuncu    

Ölüm Madeni
2012 Gerilim Oyuncu 5.3 2,388
- Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017