Giriş Kayıt
Roi Hayashi

Roi Hayashi


Oyuncu

Roi Hayashi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 37

Dava Vekili
2012 Suç Oyuncu 6.6 2,061
2012 Dram Oyuncu 7.8 46
2011 Dram Oyuncu 6.0 320
2011 Dram Oyuncu 7.2 30
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 78
2010 Dram Oyuncu 7.0 89
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018